Kembang sakura, sampurna pikeun ngahias bumi dina cuaca anu saé

cerry mekar

Minggu-minggu cuaca anu saé sapertosna anjeun hoyong ngarobih hiasan ti imah ku hal anu langkung usum semi. Pikeun ieu kami badé ngadamel karajinan kembang sakura anu saé ieu.

Anjeun siap?

Bahan anu urang peryogikeun

bahan kembang sakura

  • Kertas krep dina bénten warna pink. Anu penting nyaéta sahenteuna aya sahadé anu cukup diangkat tina warna pink, sareng anu langkung énténg.
  • Cabang anu tiasa urang mendakan di toko hiasan, atanapi upami anjeun hoyong karajinanna langkung panasaran, pilih cabang anu asli anu murag dina taneuh. Anu terakhir mangrupikeun pilihan Kuring parantos milih.
  • Silikon panas
  • gunting
  • Nyukur gunting
  • Pencil

Leungeun kana karajinan

  1. Kami motong sagi opat ageung tina masing-masing kertas crepe yén kami parantos milih.

Kembang sakura léngkah 1

  1. Kami ngalipet makalah kana sababaraha ganda sareng urang ngagambar kembang. Kami bakal ngagambar anu warna paling banter pisan henteu rata, alit sareng langkung mancung.

Kembang sakura léngkah 2

  1. Urang jaga supados kertasna henteu kabuka na kami motong gambar. Ku ngalakukeun ieu urang bakal motong seueur kembang dina hiji waktos. Penting pikeun ngagaduhan gunting anu saé pikeun ieu, tapi upami henteu, anjeun tiasa ngadamel kirang tilepan.

Kembang sakura léngkah 3

  1. ayeuna hayu naék kembangPikeun ieu, diperyogikeun urang misahkeun kembang panggedéna anu urang atos potong sareng sedeng sareng sakedik. Urang bakal nempatkeun lkembang anu langkung ageung di handap ieu sareng kami bakal nempatkeun anu langkung alit sanésna di luhur (dina total antara 4 sareng 5 lapisan) sareng kanggo béréskeun dua lapisan kembang pangleutikna kalayan warna anu langkung luhur. Pikeun ngalereskeun lapisan urang bade nempatkeun sét droplét silikon panas di tengah unggal 2 atanapi 3 lambar. Nalika urang parantos nempatkeun sadaya lapisan daun urang bakal mencét ogé di tengah supados nempel.

Kembang sakura léngkah 4

  1. Kami ngalipet kembang dina satengah sareng ku ramo urang, nempatkeun éta tempat droplet silikon, urang badé ngadamel ciwit nganggo ramo pikeun ngawangun kembang. Nalika urang parantos nyamuk, urang nyepengna kalayan saé sareng ku sisi sanésna urang bakal muka kelopak dugi ka kertas warna ros katémbong di tengah kembang.

Kembang sakura léngkah 5

Kembang sakura léngkah 6

Kembang sakura léngkah 7

  1. Nalika urang gaduh sababaraha kembang, urang bakal candak dahan sareng diteukteuk panjangna sareng cabut éta dahan anu teu dipikaresep ku urang. Pikeun ngalakukeun ieu, urang bakal nganggo gunting motong atanapi tang, gumantung kana naha kami nganggo dahan anu asli atanapi tina toko hiasan. Ayeuna urang bade lem kembang ku nyimpen hiji serelek silikon dina titik-titik éta tina cabang dimana urang hoyong kembang janten. Kami mencét pék kembang dina dahan sareng silikon sareng ngantosan sadetik sateuacan ngaleupaskeun.

Kembang sakura léngkah 8

Kembang sakura léngkah 9

  1. Urang tiasa ngadamel sababaraha kembang anu langkung alit sareng maénkeun sareng komposisi dina dahan. Sareng siap!

Kembang céri DIY

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.