kendi daur ulang kalawan decoupage

kendi daur ulang kalawan decoupage

Simkuring salawasna resep ngadaur mulangkeunana sapopoé jeung objék geulis. Bisi anjeun henteu terang, kalayan seueur kaléng anu anjeun anggo sareng buang anjeun tiasa ngadamel kaléng anu éndah ieu kalayan tampilan vintage. Kami ngahias aranjeunna kalayan gaya decoupage, téknik anu gampang dilakukeun ku gambar napkin kertas sareng lem bodas. Pikeun rengse kami geus nempatkeun tali jute saeutik, touch aslina pikeun karajinan ieu.

Bahan anu kuring dianggo pikeun kapal:

  • 2 kaléng atanapi kaléng kalayan tampilan pérak.
  • Napkins kalayan gambar kembang gaya vintage.
  • Lem bodas.
  • Sikat.
  • Tali gaya jute rupa dina dua warna anu béda.
  • Silicone panas jeung gun na.
  • Gunting.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Urang nyiapkeun parahu urang, kalayan salah sahiji bukaan dijieun tur ngajaga aranjeunna henteu seukeut. Unggal parahu kudu sagemblengna beresih tina kertas atawa résidu lem. Kendi pérak-warna sampurna pikeun karajinan ieu.

kendi daur ulang kalawan decoupage

Hambalan Dua:

Urang milih gambar anu urang hoyong candak sareng urang motong aranjeunna kaluar tina napkins. Urang jéntré dina motong kaluar saloba urang bisa unggal sudut gambar. Sakali motong kami misahkeun lapisan nu napkin boga. Urang bakal ngajaga lapisan dimana gambar direbut.

kendi daur ulang kalawan decoupageLéngkah katilu:

Kalayan sikat kami nyebarkeun sakumna lapisan kalawan buntut bodas. Éta kedah dilakukeun kalayan ati-ati pisan supados éta keretas teu sobek. Langsung kami bakal nempelkeun kana pot sareng nganggo ramo kami bakal nyebarkeun gambar anu saé, tanpa kedutan.

Léngkah kaopat:

Sakali gambar ditempelkeun, urang tiasa marios aranjeunna sakedik lem bodas jeung sikat. Éta bakal janten gambar langkung tetep sareng glued. Urang bade ngahias bagian handap parahu. Jeung tali jute, hiasan jeung kalawan warna, urang bade spin eta sabudeureun parahu. Kami bakal nempelkeun léngkah-léngkah sareng silikon panas supados tetep tetep. Urang bakal ngalakukeun 4 ka 5 puteran. Urang bakal parantos réngsé parahu urang sareng urang tiasa dianggo pikeun seueur hal.

kendi daur ulang kalawan decoupage


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.