Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Naha anjeun resep ngadaur ulang? Simkuring gaduh gagasan ieu nu bade cinta. Upami Anjeun gaduh sababaraha kendi kaca, pAnjeun tiasa ngadaur mulangkeunana sareng dibungkus ku liat bodas. Karajinan ieu diwangun ku manjangkeun liat, masihan bentuk sareng nganggo a Pastry cutter nyieun cavities leutik pikeun ngahias eta.

Lajeng eta bakal ditinggalkeun nepi ka garing leutak, éta bakal dicét sarta tungtungna bakal dihias ku tali jute jeung sababaraha bal kai. Basajan jeung aslina! Ide anu saé pikeun ngahias sudut mana waé ieu Natal

Bahan anu dianggo pikeun kendi kaca sareng liat:

  • 2 kendi kaca.
  • 1 pakét liat bodas hawa-garing.
  • cutters cookie ngawangun béntang leutik tina ukuran béda.
  • Cat akrilik emas.
  • Sikat.
  • Péso.
  • Gunting.
  • Tali jut.
  • 4 bal kai badag.
  • Silicone panas jeung gun na.

Anjeun tiasa ningali manual ieu step by lengkah dina video di handap ieu:

Hambalan munggaran:

Kami nyandak leutak sareng manteng ku roller. Urang coba manteng eta cukup pikeun nutupan sakabéh jar kaca.

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Hambalan Dua:

Sakali stretched urang nyandak ukuran, utamana jangkungna na. Kalayan bantuan pangawasa sareng péso, urang motong kaleuwihan.

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Léngkah katilu:

Kalayan cutters cookie urang nyieun bentuk dina liat. Urang disilihtukeurkeun sababaraha cutters cookie meh kasampak aslina.

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Léngkah kaopat:

Urang bungkus liat sabudeureun jar kaca. Nalika urang balikkeun deui, urang ngantebkeun yén tungtung ngagabung babarengan. Urang neukteuk off kaleuwihan jeung ngagabung kalayan bantuan ramo urang. Urang haluskeun éta ogé supados union teu katingali. Urang ngantepkeun leutak garing supados urang tiasa cet engké.

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Léngkah kalima:

Kalayan bantuan sikat, urang cet leutak. Urang ngantep eta garing.

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Léngkah Genep:

Kalayan bantuan silikon panas, urang mungkus sareng lem tali jute ka luhureun toples. Dina hal kuring kuring geus nyieun dua péngkolan tali sangkan eta kompak. Urang ninggalkeun dua strips tali dimana urang tungtungna bakal dasi aranjeunna.

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Léngkah katujuh:

Urang nempatkeun bal kai di tungtung. Pikeun nyegah aranjeunna kaluar, urang bakal nambahan serelek leutik silicone panas.

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal

Kendi kaca sareng liat pikeun Natal


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.