Kendi antik pikeun ngahias

Kendi antik pikeun ngahias

Kami resep pisan ngadamel karajinan jinis ieu. Pikeun ieu kami parantos milih dua kendi kaca kalayan ukuran anu bénten sareng kami parantos ngahias dina gaya vintage. Pikeun ieu kami parantos ngalukis poto eta sareng cet semprot teras kami nambihan sababaraha detil ku pulpen. Anjeun bakal resep hasilna na!

Bahan anu kuring anggo pikeun kaktus:

  • Kendi kaca ageung pikeun didaur ulang
  • Cet cét hideung.
  • Cét semprot warna tambaga.
  • Pena nyirian bodas.
  • Pananda panyiri emas.
  • Tali hiasan dina dua warna atanapi tékstur anu béda.
  • Sapotong kartu bodas pikeun ngadamel labél.
  • Sarung lateks.
  • Majalah atanapi koran koran.
  • Kertas percetakan stiker.
  • Nyusut kertas.
  • Folio pikeun nyetak nami.
  • Pulpén.
  • A kapas katun soak dina alkohol.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Salah sahiji parahu urang cet ku semprot cet hideung. Kuring parantos nempatkeun majalah atanapi koran dina méja sareng kuring parantos nempatkeun sarung tangan dina leungeun kuring dimana kuring bade nahan botol. Ku panangan sanés kuring parantos ngalukis parahu. Kami nempatkeunana dina méja sareng ngantepkeun garing.

Kendi antik pikeun ngahias

Hambalan Dua:

Kami nempatkeun panutupna dina kertas sareng ogé nyemprotkeun semprot warna tambaga dina éta. Urang ngantepkeun garing sareng upami diperyogikeun kami masihan cet anu sanés.

Kendi antik pikeun ngahias

Léngkah katilu:

Kami nyetak dina kertas kecap atawa ngaran kalayan bentukna vintajis pikeun tiasa ngambah dina kapal. Kami nempatkeun panyusutan antara parahu sareng kertas sareng kami ngajelaskeun nami nganggo pulpén sahingga dilacak.

Kendi antik pikeun ngahias

Léngkah kaopat:

sareng spidol bodas nyirian urang ngurilingan kecap sareng ngeusian atanapi urang cet hurup di jero. Kecap éta bakal kedah ditilik ku panyiri sababaraha kali supados jelas kumaha ogé.

Léngkah kalima:

Kami motong labél sareng nganggo liang punch urang ngadamel liang nepi ka bisa ngagantungkeunana. Kalayan cutter paéh anu sanés urang tiasa ngadamel gambar haté. Kami nyandak hiji tali hiasan Kami ngahias sungut tina toples, urang bakal nempatkeun tali sakumaha sakedikna supados tutupna tiasa ditempatkeun engké. Entong hilap nempatkeun labél antara senar sareng béréskeun ku ngadamel sababaraha knot sareng ngadamel loop.

Léngkah Genep:

Kami nyetak bentuk haté dina lambaran stiker. Kami motong éta sareng lem haté dina parahu. Kami nempatkeun pot dina koran sareng nganggo sarung tangan. Kami cét sadayana nganggo semprot hideung tanpa ninggali juru naon waé anu henteu dicét. Kami nempatkeun pot kana tegak sareng ngantepkeun garing.

Léngkah katujuh:

Nalika éta parantos garing urang tiasa nyabut stikerna. Upami urang aya tilas lem urang bakal ngaleungitkeunana kalayan katun impregnated ku alkohol.

Léngkah kadalapan:

Kami cet atanapi urang ngahias ku titik ujung haté. Kami bakal ngalakukeunana ku kalam anu nyirian warna emas. Kami nyandak talina sareng kami ogé bakal ngurilingan sababaraha kali dina cangkang toples. Urang béréskeun ku ngadamel cangreud sareng ruku anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.