Kipas angin barudak nu muka jeung nutup

Kipas angin barudak nu muka jeung nutup

ngarasakeun ieu geulis kipas dijieunna tina kertas jeung sababaraha iteuk supaya nu pangleutikna imah bisa ngarasakeun. Éta ngagaduhan seueur léngkah, tapi hasilna patut, kami ogé gaduh pidéo demonstrasi supados anjeun henteu hilap léngkah-léngkahna. kipas ieu boga bentuk aslina, saprak éta dihias ku rupa nu simulate biruang, Gagasan aslina pikeun barudak leutik di imah maén.

Bahan anu dipaké pikeun kipas barudak:

  • 4 lambar kertas, 2 beureum jeung 2 oranyeu.
  • 2 batang kai (jenis és krim).
  • Karton konéng.
  • Kardus hideung.
  • Kardus bodas.
  • spidol hideung, bodas jeung beureum.
  • Tali rupa.
  • Gunting.
  • Kompas.
  • Aturan.
  • Silicone panas jeung gun na.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Pikeun kipas, urang kedah ngadamel dua kuadrat anu sampurna tina kertas. Urang kudu melu eta nepi, lajeng tanpa mindahkeun éta, urang melu ka katuhu. Jeung tanpa mindahkeun deui, urang melu ka katuhu.

Hambalan Dua:

Kalayan bantuan pangawasa urang néangan satengah tina sagi opat dina bagian pangpanjangna. Kami nempatkeun jarum dina titik anu ditandaan sareng ti dinya kami ngadamel satengah bunderan. Teras we motong éta, tapi ngan di luhur.

Léngkah katilu:

Urang stretched kertas jeung mimitian melu eta dina satengah. Teras we melu dina satengah deui, jeung deui ... jeung saterusna nepi ka ngabentuk strip ipis. Kami muka deui struktur sareng ngalipet bagian anu ditandaan (anu narilep) tapi sakali ka luhur sareng ka handap.

Léngkah kaopat:

Lamun urang geus sagalana narilep, urang melu eta dina satengah deui jadi ditandaan. Lajeng, urang bakal lem dua struktur nu geus kami kabentuk jeung silicone nu.

Léngkah kalima:

Urang nyieun bagian raray. Kalayan kompas dina karton konéng (pikeun dua fans), urang nyieun 2 bunderan badag, 2 bunderan sedeng (pikeun lengkah saterusna), 4 bunderan leutik (aranjeunna bakal Ceuli). Dina kardus hideung: 4 bunderan hideung, anu bakal janten panon. Dina kardus bodas, urang ngagambar freehand, 2 bentuk oval. Urang motong sadayana sareng cagar.

Salah sahiji bunderan kami geus dijieun (nu konéng sedeng), kami nojos eta dua kali. Kami ngaliwat tali sareng ngabeungkeut kana struktur.

Léngkah Genep:

Urang lem iteuk ka edges struktur. Kami lem bagian luhur struktur supados kipas kabentuk.

Kipas angin barudak nu muka jeung nutup

Léngkah katujuh:

Urang nempelkeun sadaya bunderan anu kami potong pikeun ngabentuk raray biruang. Lajeng ku spidol urang cet moncong, jero ceuli, blushes jeung herang panon.

Kipas angin barudak nu muka jeung nutup

Léngkah kadalapan:

Urang nempelkeun raray dina luhureun bunderan nu geus kami fastened kalawan tali, urang teu nempelkeun eta dina luhureun kipas, tapi dina bunderan éta sangkan boga kabebasan gerak. Tungtungna kami pariksa yén kipas muka sareng nutup sareng kami masihan bentukna.

Kipas angin barudak nu muka jeung nutup


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.