Kotak ngawangun kembang

kotak ngawangun kembang

Dinten ieu kami masihan anjeun tutorial anu saderhana.

Una kotak ngawangun kembang, anu tiasa anjeun anggo masihan dina ulang taun, ngadamel kado anu dipersonalisasi atanapi ngan saukur nyimpen perhiasan atanapi makeup anjeun.

Teu pernah nyeri gaduh ideu pikeun ngadamel ulang taun. 

Éta mangrupikeun padamelan anu sesah sareng nalika urang ngamimitian milari ideu, kami henteu terang anu mana anu kedah dijaga.

Idéalna, sok pokkeun kana warna anu anjeun hoyong anggo, sareng ti ditu pikirkeun ngeunaan hiasan, kuéh sareng hal utami: oleh-oleh.

Cinderamata mangrupakeun kesan tamu pikeun Pésta kami, Henteu gunana yén hiasanna luar biasa, enya nu souvenir aranjeunna dikirimkeun kalayan teu marahmay dina kantong nilon.

Hal ieu penting pisan nempatkeun sagala imajinasi anjeun, anjeun bahkan tiasa nyungkeun bantosan budak ulang taunIeu bakal ngajantenkeun imajinasi budak leutik anu tiasa dianggo, anu penting pisan pikeun barudak.

kiwari, tutorial anu kuring bawa nyaéta anu leres, ideu anu asli sareng lemes pikeun kado ka sémah anjeun.

Éta tiasa dianggo dina ulang taun barudak sareng ogé 15 taun.

Hayu urang tingali step by step.

Bahan pikeun ngadamel kotak ngawangun kembang:

  • Didesain sareng dicap kardus
  • Pita
  • Kapang haté
  • Lem
  • gunting

bahan pikeun nyieun kotak ngawangun kembang

Kapang pikeun ngadamel kotak ngawangun kembang:

Pikeun dimimitian ku, simpen gambar ieu di handap dina komputer anjeun sareng nyetak.

kapang kotak ngawangun kembang

Léngkah-léngkah ngadamel kotak ngawangun kembang:

Lengkah 1:

Gambar kapang dina karton sareng potong, sakumaha anu urang tingali dina gambar di handap ieu:

lengkah 1 kotak ngawangun kembang

Lengkah 2:

Saatos tanda kapang, urang ngalipet sareng ngarakit kotak urang, anjeun bakal ningali kumaha dina bagian luhur bakal ngawangun kembang.

lengkah 2 kotak ngawangun kembang

Lengkah 3:

Bérés, Urang ngahias kotak dina bentuk kembang.

Kuring milih pikeun ngahias éta kalayan pita pink sareng jantung karton tina nada anu sami.

lengkah 3 kotak ngawangun kembang

Sederhana pisan yén éta bakal nyandak aranjeunna 5 menit pikeun ngalakukeun éta sareng aranjeunna bakal lulus soré anu pikaresepeun sareng budak lalaki, ngempelkeun kotak-kotak ngawangun kembang anu éndah ieu!

Urang tepang dina anu salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.