Kumaha cara ngadamel kotak permén nganggo kertas krep kanggo pésta sareng perayaan

Dina ieu tutorial Kuring ngajar anjeun pikeun ngalakukeun sababaraha manisan o kotak permen gampang pisan sareng murah. Anu alit tiasa ngabantosan urang pikeun ngajantenkeun aranjeunna ilubiung dina detil detil kanggo aranjeunna Pesta ulang taun o Komuni. Kami ogé bakal ngajantenkeun aranjeunna sadar kana pentingna daur ulang sabab urang bakal ngagunakeun deui bahan pikeun nyieun kotak permén.

bahan

Jang ngalampahkeun manisan o kotak permen anjeun bakal kedah kieu bahan:

  • Tabung karton tina kertas wc atanapi kertas dapur
  • Perekat sapertos silikon, lem bodas atanapi lem iteuk
  • Kertas krep tina warna anu anjeun hoyongkeun manisan anjeun
  • Kertas anu dicitak kalayan motif anu anjeun paling resep
  • gunting

Step by step

Pikeun ngamimitian ngalakukeun éta tukang resep nyandak éta tabung kartonn. Upami tabung anduk kertas, potong kana ukuran anu anjeun pikahoyong supados henteu lami teuing. Anjeun ogé kedah motong sapotong keretas crepe langkung ageung tibatan tabung karton, nonjol tina dua tungtung na tungtungna opat atanapi lima séntiméter.

Lem kertas crepe sakitar tabung kardus, tutupkeun lengkep sareng tinggalkeun tabung di tengah. Merhatoskeun yén kotak-kotak amis ieu dirancang pikeun masihan kado dina pesta o perayaan ka para tamu, sigana urang kedah nyiptakeun jumlah anu seueur, janten anu paling raoseun nyaéta nempelkeun kertas sareng silikon panas, Kusabab éta taat langsung, ku cara ieu urang bakal ngahémat seueur waktos. Atoh, upami anjeun hoyong aranjeunna barudak ngabantosan anjeun dina prosés sareng anjeun langkung resep nganggo perekat anu sanésna hurung tiasa diduruk, anjeun tiasa nganggo lem bodas atanapi lem.

Lebetkeun kana permén, manisan, coklat atanapi naon anu raoseun sateuacan ditutup, sareng nalika anjeun lebet kana jero, puterkeun tungtung kertas crepe sareng gulungkeun, tinggalkeun siga bonbon puteran. Hatur nuhun kana karakteristik makalah ieu, anjeun moal ngagaduhan masalah nalika muka, sabab éta bakal digulung sapertos anjeun ngantunkeun.

Pikeun ngahias sakedik, potong salembar kertas pola anu corak sareng pola na cocog sareng warna permén raksasa anu nembé didamel. Leketkeun kana tengah bungkus nganggo perekat sareng anjeun bakal parantos bérés kotak permén anjeun. Sampurna pikeun pesta ulang taun, komuni, orok pancuran… Ngadamelna dina warna anu anjeun pikahoyong, kumargi kertas crepe tiasa dipendakan dina sababaraha warna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.