Kukupu méré ku cinta

Kukupu méré ku cinta

Karajinan anu sampurna lamun rengse ku leungeun urang sorangan sarta dimaksudkeun pikeun jadi hiji gagasan pikeun masihan jauh. Dupi kukupu Aranjeunna mibanda bentuk pisan husus sarta a chupachup ku kituna anjeun bisa jadi bagian tina kado pisan amis. Panggihan kumaha cara ngadamelna léngkah-léngkah sareng pidéo khusus kami sareng anjeun bakal ningali kumaha gampangna didamel.

Bahan anu kuring dianggo pikeun kukupu:

  • Dua lembar kardus hiasan kalayan motif kembang.
  • Sapotong kardus beureum.
  • Sapotong kardus pink.
  • Sapotong cardstock kalawan glitter emas.
  • Dua lollipop.
  • Kertas tisu beureum.
  • Sapotong satengah méter tina tali hiasan jeung sababaraha ngiuhan beureum.
  • Silicone panas kalawan gun-Na.
  • Pensil.
  • Lambar kertas bodas.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Urang make lollipops mun bisa ngagambar jangjang anu bakal disimpen dina sisi. Kurang leuwih urang peryogi kardus 15 x 15 cm, tapi mimitina urang bakal nganggo lambar kertas pikeun ngadamel kukupu sareng jangjang anu sami atanapi homogen. Kami nyandak lambar sareng ngalipet. Di sisi anu kami narilep atanapi lipatan (sanés bagian kabuka) kami nempatkeun lollipop sareng ngawitan ngagambar jangjang.

Hambalan Dua:

Urang motong kaluar bagian kami geus digambar jangjang. Nalika ngabuka jangjang urang bakal niténan éta kami geus dijieun kukupu sampurna. Ayeuna kami gaduh citakan sareng kami bakal ngagunakeun éta pikeun ngalacak kardus hiasan kalayan motif kembang. Jenis kardus ieu biasana ngagaduhan bagian handap bodas. Kuring geus ngancik kardus jeung Kuring geus nempatkeun template kukupu nu. Kalayan pulpén kuring parantos ngalacak. Lajeng abdi motong aranjeunna kaluar.

Léngkah katilu:

Kami nyandak kukupu tina kardus hiasan sareng nempatkeun di luhur kardus beureum. Hal nice ngeunaan hambalan ieu urang nyieun tracing deui, tapi waktos ieu ninggalkeun periphery atawa wates ampir 1 cm. Urang ogé bakal ngalakukeun eta jeung kardus pink jeung motong kaluar.

Léngkah kaopat:

Kami nyandak potongan kertas tisu beureum sareng urang bungkus lollipops. Teras we dasi eta kalawan tali hiasan. Sigana alus lamun mungkus eta sababaraha kali (3 atawa 4) lajeng dasi cangreud a.

Léngkah kalima:

Urang nyieun haté. Sangkan teu kaluar sampurna, urang ngulang téhnik tilepan lambar bodas kertas. Urang melu lambar jeung ngagambar satengah haté di tepi dimana urang geus narilep (sanes bagian muka). Urang potong, urang buka sarta kami geus bisa ningali yén kami boga haté sampurna ditinggalkeun. Kusabab urang geus boga template, urang mindahkeun jantung salaku tracing a dina kardus glitter emas. Urang nyieun dua sarta motong aranjeunna kaluar.

Léngkah Genep:

Kalayan silikon panas kami nempelkeun sadaya unsur. Urang bakal ngamimitian gluing kukupu yén kami geus motong na overexposed. Teras we nempelkeun detil sapertos haté jeung lollipops.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.