Kumaha cara ngadamel kuéh popok kanggo pancuran orok atanapi kado orok.

Dinten ieu kuring nunjukkeun ka anjeun Kumaha cara ngadamel kuéh popok kanggo pésta pancuran orok atanapi pasihkeun ka anu nembé lahir.Naha anjeun terang saha anu ngantosan a Bebe sareng anjeun hoyong ngarayakeun a pésta kalahiran Pikeun ngabagéakeun anjeun? Atanapi naha anjeun badé ngadamel kado kanggo budak énggal sareng anjeun hoyong anu béda?… Nya, kuéh popok mangrupikeun ideu asli anu pastina bakal katingali saé kalayan detil na, éta ogé saderhana pisan, anjeun kedah nuturkeun. léngkah ieu.

Bahan kanggo jajan popok:

  • Bungkus popok nomer 3.
  • Piring karton. (Tina éta anu diasongkeun kuéh).
  • Renda atanapi kertas edged.
  • Tabung karton. (Kami didaur ulang salah sahiji serbet kertas).
  • Silikon panas.
  • Karét atanapi utas.
  • Kertas anu dihias.
  • Pita dua sisi.
  • Pita atanapi renda.
  • Bonéka plush.

Prosés:

  • Cirian éta tengah piring sareng nganggo bedil silikon tabung karton.
  • Anjeun tiasa nempatkeun pita dobel mahal pikeun cekelan anu langkung saé dina popok.

  • Potong bunderan dina rendaJang ngalampahkeun ieu, tilep kana opat bagian sareng jieun segitiga dina vertex na. Lebetkeun kana tabung karton pikeun nutupan piring.
  • Handap anjeun ningali nempatkeun popok sakumaha anu anjeun tingali dina gambar, hiji-hiji.

  • Balikan deui prosés ieu dugi piring lengkep.
  • Judulna kabéh popok nganggo tali atanapi karét.

  • Sakali anjeun ngagaduhan lantai handapeun jajan, hayu urang buka anu kadua: Ngagulung sababaraha popok sareng diikat nganggo karét atanapi utas.
  • Tempatna nangtung di lantai dua. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa nempatkeun sababaraha detil dina liang ieu salaku kado. Ngamankeun sadayana nganggo benang sahingga pageuh pisan.

  • Hayu urang sareng hiasan. Motong kertas dipapaésan salami garis jajan, ieu bakal dianggo pikeun nutupan popok.
  • Rék oléskeun kasét atanapi renda.

Sareng anjeun bakal siap kuéh popok anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.