Kumaha carana ngadamel liat polimér homemade

kumaha cara ngadamel liat polimér (Salin)

Sakali-kali kuring unggah postingan khusus kanggo liat polimér, nyaéta kapang sareng tiasa dianggo pikeun henteu kaetung Karajinan. Duanana pikeun ngadamel patung, pikeun ngadamel ranté konci atanapi perhiasan. Mangrupikeun bahan anu kuring resep sareng éta ogé senang pisan digarap.

Hiji-hijina kakuranganna nyaéta harga kumargi sanés éta mahal teuing, tapi éta cekap teu mésér upami urang henteu yakin naon anu badé dilakukeun ku éta atanapi upami urang bakal terang kumaha masihan na pamakean anu saé. Kusabab kitu, dina tulisan dinten ieu kuring unggah resep anu kedah dilakukeun liat polimér homemade sareng ku kituna anjeun tiasa nyobian sareng maénkeun bahan anu langkung ékonomis

La liat polimér, ogé katelah Fimo, mangrupikeun hal anu paling penting dina dunya kreativitas sareng imajinasi ieu. Hatur nuhun ka dinya urang tiasa nyiptakeun sagala rupa anu muncul dina pikiran urang sareng hasilna langkung ti luar biasa. Pilarian terang sadayana anu anjeun peryogikeun ngeunaan dirina!

Naon liat polimér?

Kembang liat polimér

Kusabab urang parantos nampilkeun éta kalayan produk bintang, ayeuna urang kedah terang ogé naon anu urang carioskeun. Liat polimér mangrupakeun némpelkeun kapang. Pasti urang sadayana émut kana playdough anu urang anggo nalika urang alit. Nya, éta mirip pisan sareng anu ieu. Éta tiasa dianggo ku anu ngora sareng anu kirang ngora, sabab éta gampang pisan dianggo sareng henteu meryogikeun jinis masalah.

Hiji-hijina bédana anu urang tiasa mendakan ngeunaan plastisin nyaéta liat ieu tiasa ngagabungkeun warna. Upami anjeun nyampur dua warna, anjeun bakal kéngingkeun épék marbled anu paling asli sareng upami anjeun masih manjangan waktos pergaulan, maka anjeun bakal kéngingkeun kombinasi homogen.

Tulisan anu aya hubunganana:
3 Gagasan Pikeun Nyiptakeun PENDANTS CLAY

Bahan pikeun ngadamel liat polimér

  • 1 pot teflon.
  • 1 cangkir lem sakola bodas (mésér didieu).
  • 1 cangkir aci jagong.
  • 2 séndok minyak mineral.
  • 1 séndok tina jeruk nipis.
  • Bubuk tempera tina warna béda. (mésér didieu)

Kumaha carana ngadamel liat polimér homemade

Urang bakal nyampur sadaya bahan dina pot Teflon nempatkeun kana panas dina panas low. Upami urang hoyong adonan ngagaduhan warna, urang bakalan nempatkeun bubuk bubuk tina warna anu dipikahoyong dina bahan, upami henteu, adonan bakal bodas.

Sakali kami ngagaduhan bahan dina pot Teflon, éta urang bakal nyampur salami sapuluh menit dina panas low dugi adonan tetep. Teras, angkat tina panas sareng ngantepkeun janten tiis. Teras knead dugi ka janten tekstur anu saé sareng tiasa diatur. Tungtungna, pikeun ngalestarikeunana anjeun kedah nyimpen dina toples kedap udara.

Dina poto di luhur anjeun tiasa ningali potongan buatan liat polimér yén anjeun bisa ngalakukeun diri.

Kumaha cara dianggo liat polimér?

Liat polimér homemade

Ayeuna urang terang yén éta témpél kapang, urang kedah ngalengkepan inpormasi anu nunjukkeun kumaha liat ieu dianggo atanapi dirawat. Mimiti, urang kedah nyusunna. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal mikir inohong sareng anjeun bakal kapang ku leungeun anjeun. Ku panasna, ieu bakal langkung gampil sareng gampang pikeun ngatur liat. Sakali anjeun parantos nyiptakeun tokoh, anjeun kedah nyandak kana oven. Leres, anjeun bakal ngantepkeun dina oven konvensional sababaraha menit. Dina unggal wadah liat, aranjeunna bakal nunjukkeun waktos anjeun kedah ngantunkeunana tapi salaku aturan umum éta biasana ngeunaan 15 menit, sakitar. Nalika urang ngaluarkeunana tina oven, antepkeun ti dieu, anjeun tiasa motong na atanapi cet gambar anu anjeun damel. Sakumaha saderhana !.

Dimana mésér liat polimér?

Tempat munggaran anu urang kedahna uih tiasa mésér liat polimér, nyaéta toko alat tulis sareng toko karajinan. Kedah disebatkeun, sanaos mangrupikeun produk anu beuki dipikaterang, moal aya hiji di sadaya tempat ieu. Kadang-kadang tiasa janten sakedik rumit pikeun urang, tapi urang bakal gaduh internét. Aya sababaraha halaman, ogé karajinan tempat anjeun tiasa mendakanana. Anjeun ngan ukur kedah milari anu teu gaduh seueur biaya pengiriman sabab kami henteu hoyong harga akhir naék langkung ti saperluna.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngadamel anting liat dina nada bodas sareng emas undak-usukna

Merk liat polimér anu paling dikenal

Karajinan liat polimér

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di awal, matéri ieu disebut ogé Fimo. Sanaos kedah diémutan yén Fimo mangrupikeun nami mérek khusus liat sareng sanés nami generik. Nya, mimitian ti basa ieu, anjeun terang yén dina nami ieu anjeun tiasa mendakan liat di Spanyol. Anjeun bakal ngagaduhan dua jinis di jerona:

  • Fimo Palasik: Sedikit sesah pikeun kapang, tapi ogé langkung awét.
  • Fimo Lemes: Ayeuna parantos siap dianggo. Tapi tangtosna, éta rada langkung hipu sareng tiasa gampang pegat.

Di sisi anu sanésna, anjeun ogé bakal mendakan merekna Sculpey sareng Kato. Janten, anjeun moal ngagaduhan alesan pikeun tiasa damel sareng aranjeunna.

Disarankeun mimitian ku inohong leutik sareng saderhana tapi pastina, anjeun bakal gancang ngaluarkeun imajinasi anjeun sareng ningali kumaha urat artistik kaluar dina sababaraha detik. Naha urang bakal turun damel?

Karajinan nganggo liat polimér

Seueur jalma mikir yén ku liat polimér Anjeun ngan ukur tiasa ngadamel inohong, sareng sanaos naon anu anjeun paling mendakan, jenis liat ieu nawiskeun seueur kamungkinan deui.

Upami anjeun hoyong ngadamel inohong sareng anjeun ngamimitian, panginten langkung gampang pikeun anjeun mimitian bonéka gampang sareng sababaraha detail. Dina internét anjeun bakal mendakan seueur "step by step" dina fotografi dimana aranjeunna ngajar anjeun modél unggal bagian tina tokoh.

Boneka liat polimér

Sababaraha inohong anu biasana didamel saderhana sareng modis pisan, éta mangrupikeun kadaharan ala kawaii. Éta pisan umum pikeun nambihan konci konci, nempatkeun éta salaku anting, kalung atanapi hiasan pikeun patlot atanapi pulpén.

Gantungan konci liat polimér

oge anjeun tiasa nyiptakeun kembang sareng pepelakan pPikeun ngahias. Hasilna saé pisan. Bantosan nyalira nganggo alat pemotong sareng alat anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun finish anu langkung saé. Hiji detil, anjeun ogé tiasa nganggo pemotong pastry, kusabab fondant atanapi cookies sami sareng anu dianggo ku liat.

Anjeun bakal ningali yén ku latihan saeutik anjeun bahkan tiasa ngadamel kembang anu cukup réalistis.

Kembang liat polimér

Liat polimér naros

Sakumaha anu kuring parantos nyebatkeun, anjeun henteu kedah ngadamel ukur inohong, éta hiasan parahus mangrupakeun alternatif anu saé. Anjeun gaduh rébuan ideu anu bakal méré ilham ka anjeun pikeun ngahias sareng ngadaur ulang kendi kaca anu anjeun anggo unggal dinten. Ogé, upami anjeun nganggo liat polimérik, anjeun moal ngagaduhan masalah nempatkeun sapotong dina oven, gelas bakal tahan sampurna. Ati-ati, ulah nganggo kaléng plastik dina hal ieu padamelan anjeun bakal bérés parah pisan.

Pot dihias ku liat polimér

Salian ti sadayana ieu, aya téhnik hiasan anu beuki dipikaterang di dunya liat polimér anu disebat "millefiori" atanapi dina basa Spanyol "sarébu kembang". Diwangun dina ngagabung potongan potongan liat polimér babarengan pikeun ngadamel tabung anu di potong irisan sareng nunjukkeun gambar anu anjeun parantos jiptakeun, boh anu abstrak atanapi ku gambar anu khusus. Dina awalna, kembang diciptakeun, tapi éta mekar sareng ayeuna anjeun tiasa mendakan sadayana.

Mudah-mudahan anjeun mendakan éta mangpaat sareng dugi ka waktos salajengna DIY.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   samak cenahna

    Tulisan anu saé pisan, hatur nuhun pikeun ngabagiana, anjeun henteu terang yén cara tiasa ngadamel liat polimér nyalira, ayeuna parantos waktosna dilaksanakeun.
    Wasalam

  2.   Samanta cenahna

    Halo, hapunten patarosan naon anu bubuk tempera? Kuring cicing di Mexico sareng kuring henteu yakin naha kuring ngartos anjeun leres, upami nalika anjeun nyarios tempera hartosna cet bubuk, sareng upami éta sayuran atanapi kumaha?

  3.   Francisca cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha anjeun tiasa ngagentos minyak mineral kana minyak umum atanapi minyak sanés?

  4.   nagen cenahna

    Halo, dua patarosan
    1. Naon suhu bubuk? Naha éta tiasa anilines? Anu kuring anggo pikeun porselen tiis sareng éta ampir bahan anu sami
    2. Naha oven wajib sareng / atanapi dianggo gelombang mikro?

    hatur nuhun

  5.   Bianca scheiber cenahna

    Entong nyarios yén ieu téh liat polimér, anjeun ngadamel témpél homemade, pasta tiis atanapi porselén Perancis, ulah ngajantenkeun jalma murag kana kasalahan, liat polimér mustahil dilakukeun di dapur kusabab ngalibatkeun prosés kimia kompléks dina nyiapkeun na.

  6.   Bianca scheiber cenahna

    Punten lereskeun tulisan anjeun, ieu sanés polimér liat, ieu mangrupikeun jinis porselen buatan sendiri. Liat polimér meryogikeun prosés kimia anu rumit, sabab namina namina, éta mangrupikeun polimér atanapi plastik pvc anu meryogikeun laboratorium lengkep sareng bekel pikeun ngalaksanakeunana. Entong bingung jalma, kuring modél liat polimér sareng ieu nanaon tapi bahan anu kuring damel.

  7.   Ana cenahna

    Entong lieur jelema !!!
    Anu anjeun carioskeun TEU liat polimér.
    Polimérik nyaéta témpél dumasar kana PVC, polimér palastik diwangun ku sababaraha molekul (monomer) vinil klorida. Prosés polimérisasi vinil klorida seueur toksik sareng kajantenan di pabrik dina réaktor anu ditutup sacara hémat.
    LERES !!!

  8.   Daniel cenahna

    Halo, wilujeng siang ,, oven na wajib pikeun karajinan jenis ieu? ,, hatur nuhun sateuacanna !!!

  9.   Viviana cenahna

    Kuring satuju, ieu sanés polimér liat, éta mangrupikeun porselen tiris buatan bumi. Henteu paduli kumaha sesahna diubaran dina oven, bijil garing, upami potongan na di bobo dina cai, éta tungtungna ngaleyurkeun, anu henteu kajantenan ku liat polimér sajati, anu tiasa dina cai tanpa masalah, sabab éta tetep sapertos Objék PVC
    Éta saé pikeun sababaraha karajinan, sareng henteu mahal pikeun damel sareng barudak. Tapi éta henteu awét dina waktosna

  10.   Bellanira Melendez cenahna

    Hatur nuhun pisan, panggunaan produk ieu parantos ngajentrekeun kuring pisan. Di nagara kuring kami masih henteu ngagaduhan produk ieu, hatur nuhun kuring cicing di Panama, kaleresan kuring henteu terang naha aranjeunna ngajualna, kuring parantos damel sareng porselen anu tiis. Hatur nuhun

  11.   www.lacasadelaarcilla.es cenahna

    Tulisanna saé, urang sono kana liat polimér sareng PVA, polivinil alchohol anu mangrupakeun poli garing cai liat, sareng kami nyarankeun liat Korea sabab kualitasna saé pisan.

    Saur anjeun ngagaduhan ide anu hadé nalika anjeun nyarioskeun cara ngadamel liat anu sami di bumi sareng bahan kimia anu henteu bahaya sareng anu ngandung polimér nyaéta lem.

  12.   Patricia cenahna

    Halo! Kuring maca tulisan anjeun sacara saksama, anjeun henteu netelakeun tingkat naon anu dipanggang. Nuhun Salam ti Argentina