Kumaha carana ngadamel makuta kembang gampang sareng gancang

Makuta kembang

Gambar | Pixel

Kembang mangrupikeun unsur hias anu serbaguna pikeun dianggo salaku hiasan di bumi urang atanapi salaku aksésori anu ngalengkepan gaya urang. Kisaran pepelakan sareng kembang garing atanapi alami anu aya pikeun tujuan ieu rupa-rupa pisan. Salaku tambahan, kualitasna seueur: aranjeunna nyayogikeun kasegaran, warna, harmoni, katenangan sareng masihan seungit anu luar biasa.

Janten upami anjeun sumanget ngeunaan karajinan sareng dina kasempetan ieu anjeun hoyong nyobian ngadamel anu éndah nganggo kembang, tinggal sareng baca tulisan ieu sabab di dinya urang bakal mendakan kumaha carana ngadamel makuta kembang gampang sareng gancang. Urang mimitian!

makuta kembang pikeun imah

Bahan naon anu anjeun kedah terang kumaha ngadamel makuta kembang?

Upami anjeun teu acan kantos nyiptakeun makuta kembang tapi anjeun hoyong masihan sentuhan anu béda ka bumi anjeun dina hal hiasan, teu aya ragu yén ngadamel makuta kembang ieu pikeun bumi bakal pikaresepeun pisan. Ogé, hasilna Sigana hebat tur prosés manufaktur teu sakumaha pajeulit sakumaha sigana mimitina. Anjeun bakal ningali kumaha sakali anjeun diajar léngkah éta bakal sapotong jajan. Tapi sateuacan éta, perhatikeun bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel makuta kembang ieu kanggo bumi anjeun.

  • Cincin logam atanapi jarami anu ngadukung makuta
  • Gunting
  • A string atawa kawat ipis
  • Sababaraha pita pikeun ngagantung wreath

Kembang naon anu dianggo pikeun ngadamel makuta kembang?

kembang makuta daisies

Gambar| manfredrichter via Pixabay

Jalma anu anjeun resep! Nu penting nyaeta aranjeunna kelir nu cocog unggal lianna sareng yén aranjeunna gaduh ukuran anu sami supados makuta kembang selaras sabisa. Sababaraha kembang anu biasa dianggo dina susunan kembang garing nyaéta paniculata sareng limonium tapi dina kanyataanana anjeun tiasa nganggo anu anjeun resep pikeun ngadamel makuta kembang sapertos daisies, waru, dahlias, anyelir liar, jsb.

Anjeun tiasa jalan-jalan sareng nyandak kasempetan pikeun ngumpulkeun aranjeunna ti lapangan. Coba ulah milih aranjeunna teuing wilted sabab kembang bakal shrivel salila prosés drying. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngalaksanakeun prosedur pengeringan kembang atanapi daun, kuring mamatahan anjeun ningali postingan Kéngingkeun kembang garing pikeun pangaturan kembang.

Kumaha carana ngadamel makuta kembang?

  • Léngkah munggaran dina nyiptakeun makuta kembang nyaéta ngarancang komposisina. Teras anjeun kedah nempatkeun kembang dina cincin logam atanapi jarami pikeun ngumpul makuta. Pikeun nyiptakeun éfék anu saé, koncina nyaéta nyampur nuansa sareng tékstur.
  • Engké, nalika desain makuta kembang anu anjeun damel sigana cocog pikeun anjeun, éta waktuna pikeun ngaitkeunana kana kalang ku sababaraha senar atanapi kawat ipis. Pikeun ngalakukeun léngkah ieu anjeun kedah ati-ati sakedik supados kembangna henteu leupas. Jang ngalampahkeun ieu, balik tying bahan geus dipilih sabudeureun hoop nepi ka completing komposisi.
  • Nalika anjeun réngsé padamelan, léngkah terakhir anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nambihan pita pikeun ngagantung makuta kembang dina témbok anu anjeun pikahoyong. Éta gampang!

Mahkota kembang pikeun Natal

makuta kembang mistletoe

Gambar| Kapa65 via Pixabay

Vérsi séjén pikeun diajar kumaha carana ngadamel makuta kembang gampang sareng gancang nyaéta ieu wreath Natal, idéal pikeun liburan upcoming. Éta mangrupikeun salah sahiji elemen hiasan anu paling khas tina kaping ieu, janten upami taun ieu anjeun resep nyobian ngadamel karajinan Natal anjeun nyalira, kuring nyarankeun yén salah sahijina janten wreath pikeun Natal. Anjeun tiasa nganggo éta, contona, pikeun ngahias panto bumi anjeun sareng salaku pusat pikeun ngahias méja dina dinten-dinten anu tangtu.

Bahan naon anu anjeun kedah terang kumaha ngadamel makuta kembang?

Pikeun ngadamel makuta kembang Natal, langkung saé milih warna sapertos héjo sareng beureum, anu paling klasik sareng umumna digabungkeun sareng sagala jinis gaya hiasan. Upami anjeun heran naon éta bahan anjeun bakal kudu ngumpulkeun Pikeun nyieun karajinan ieu, perhatikeun sabab kami daptar aranjeunna di handap:

  • Cincin logam atanapi jarami anu ngadukung makuta
  • sababaraha dahan fir
  • Sababaraha apel, nanas jeung twigs kalawan bungbuahan kayaning nandina atanapi privet
  • Sababaraha bouquets kembang bodas gaya solanum
  • Sababaraha iteuk kai anu dipaké di dapur
  • Gunting
  • hiji ruku sutra
  • Sababaraha lilin bisi rék ngahurungkeun kana centerpiece a

Kumaha carana ngadamel makuta kembang?

  • Pikeun nyieun wreath Natal, lengkah kahiji nya éta ngumpul rarancang wreath jeung nyokot hoop pikeun ngamimitian ngalampirkeun sagala twigs fir geus dikumpulkeun eta.
  • Nalika ring tos rengse ditutupan ku dahan fir, éta waktu pikeun nambahkeun nanas jeung apel, piercing aranjeunna kalayan salah sahiji iteuk kai dipaké di dapur. Sebarkeun aranjeunna dina makuta sacara merata.
  • Lengkah saterusna nyaeta nempatkeun dahan kalawan bungbuahan kayaning nandina atawa mistletoe dina makuta. Bakal masihan eta touch beureum pisan nice. Engké, anjeun tiasa nempatkeun kembang bodas dina makuta nu ngagabungkeun kacida alusna jeung sahadé séjén sarta méré éta éfék Natal geulis tur husus.
  • Tungtungna, éta tetep dasi ruku sutra upami anjeun hoyong nganggo makuta kembang di aula bumi anjeun atanapi nempatkeun sababaraha lilin di bagian jero makuta upami anjeun resep ngagunakeun éta salaku pusat. Sareng siap!

Ayeuna anjeun terang dua cara pikeun diajar kumaha ngadamel makuta kembang gampang sareng gancang. Mana tina model ieu anu anjeun badé ngamimitian latihan heula? Entong ragu, kéngingkeun bahan anu dipikabutuh pikeun ngadamel karajinan ieu sareng damel. Kalayan sakedik kaahlian sareng kasabaran anjeun bakal tiasa ngadamel makuta kembang anu luar biasa!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.