Kumaha cara ngadamel notepad asli

Kumaha cara ngadamel notepad asli

Sanaos leres di mana waé toko alat tulis anjeun tiasa mendakan notepad anu saé pikeun nyandak catetan, ngadamel gambar anjeun atanapi dianggo salaku agenda pribadi anjeun, diajar kumaha ngadamel notepad asli mangrupikeun pangalaman anu kreatif sareng ngahibur anu anjeun kedah laksanakeun. lamun anjeun gairah ngeunaan karajinan.

Nyiptakeun notebook anjeun nyalira bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngembangkeun sadaya kréatipitas anjeun sareng ngaropea notebook anu saé pikeun pinuh. Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun karajinan ieu, di handap ieu kami nampilkeun sababaraha ideu anu pasti anjeun hoyong laksanakeun. Candak kertas sareng pensil sabab urang nuju ngamimitian!

Notepad kalawan motif dicitak

Bahan pikeun nyieun notepad kalawan motif dicitak

  • Gumpalan lambar bodas
  • Hiji kartu bodas badag
  • Hiji pangawasa jeung cutter a
  • lem bodas saeutik
  • Pensil
  • Pananda hideung
  • Sababaraha warna tempera sareng sikat

Léngkah-léngkah nyieun notepad kalawan motif dicitak

  • Kahiji, cokot lambaran bodas jeung melu eta dina satengah hiji-hiji. Lamun anjeun boga kabeh siap, mesen aranjeunna sarta nempatkeun aranjeunna babarengan. Anjeun bakal peryogi aranjeunna pikeun lengkah saterusna.
  • Teras, cokot salembar kardus anu panjangna sami sareng panjang lambar pikeun nyiptakeun tulang tonggong notepad. Éta kedah nutupan sadayana panjang notebook sareng kirang langkung satengah lebarna.
  • Larapkeun lem bodas kana kardus sareng nyebarkeun sacara saksama dina permukaan. Teras lengket tulang tonggong dina notepad sareng ngantepna garing sababaraha menit.
  • Nalika tulang tonggong tina notebook geus garing, nya éta waktu nyiapkeun hareup jeung deui nyertakeun notebook. Jang ngalampahkeun ieu, ukur lebar sareng panjang daun dina salembar kardus bodas kalayan bantuan pangawasa sareng pensil. Salajengna, motong kaluar silhouettes hasilna tur sisihkan.
  • Lengkah saterusna nyaéta nempelkeun panutup dina notepad. Jang ngalampahkeun ieu, make lem bodas saeutik. Antosan sababaraha menit pikeun aranjeunna nyetél lengkep dina notebook.
  • Kalayan léngkah-léngkah saderhana ieu kami parantos ngawangun notepad! Ayeuna anjeun kedah ngahias kana anu anjeun pikahoyong sareng pribados.
  • Candak patlot pikeun nyieun citak dina panutup notebook. Contona, sababaraha gelombang sinusous.
  • Sakali anjeun ngagambar aranjeunna, cokot sikat sareng cét tempera sareng warnakeun unggal gelombang dina warna anu béda. Inget pikeun cet duanana hareup jeung tukang nyertakeun notebook kalawan desain sarua. Hayu duanana surfaces hawa garing pikeun sababaraha menit.
  • Nalika panutup notepad parantos garing, anjeun ogé kedah ngadamel tulang tonggong anyar notebook pikeun ngahias sareng ngajantenkeun hasilna langkung saé. Anjeun teu tiasa ngajaga tulang tonggong munggaran anu urang ciptakeun sabab éta katingalina awon.
  • Jang ngalampahkeun ieu, cokot salembar kardus warna anu paling anjeun resep sareng ngadamel tulang tonggong anyar dina cara anu sami sareng anu anjeun damel sateuacana. Lemkeun ogé kana notebook nganggo lem bodas sareng antosan dugi ka garing deui.
  • Tungtungna, anjeun tiasa ngantunkeun notepad anjeun sapertos kieu atanapi upami anjeun resep anjeun tiasa ngadamel sababaraha hiasan anu langkung alit kalayan bantosan spidol hideung.
  • Ayeuna anjeun parantos réngsé notepad asli anjeun pikeun masihan panggunaan anu anjeun pikahoyong. Desain anjeun pasti ngabalukarkeun sensasi!

notepad rustic

Bahan pikeun nyieun notepad rustic

  • Lambaran kertas daur ulang anu bakal masihan tampilan rustic kana notepad
  • Kotak karton tina sereal atanapi cookies
  • Sapasang gunting atawa cutter a
  • A pulpén atawa spidol
  • Hiji aturan
  • A lem bodas saeutik jeung sikat pikeun nyebarkeun eta
  • Stapler

Léngkah-léngkah pikeun ngadamel notepad asli sareng rustic

  • Pikeun ngamimitian karajinan ieu, cokot lambar kertas daur ulang jeung melu aranjeunna dina satengah. Salajengna, cimata unggal lambar sapanjang lipatan dijieun tur atur lambar hasilna pikeun pamakéan engké. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta ku leungeun atawa ngagunakeun cutter pikeun speed.
  • Anjeun tiasa nempatkeun saloba lembar sakumaha rék nyieun notebook aslina tur rustic Anjeun, tapi pastikeun aranjeunna ogé Blok saling jadi anjeun bisa kalayan gampang staples aranjeunna engké ku stapler a.
  • Pasang dua staples dina unggal pojok luhur notebook sareng sisihkan kanggo dianggo engké.
  • Lengkah saterusna nyaéta nyieun panutup hareup jeung tukang notebook. Jang ngalampahkeun ieu, kami bakal nganggo bagian jero cookie kardus atanapi kotak sereal.
  • Sacara saksama motong sisi béda tina kotak kardus kalayan bantuan cutter a.
  • Salajengna, ukur panjang, lebar sareng jangkungna notepad anjeun sareng laksanakeun pangukuran anu sasuai sareng panguasa sareng spidol dina sisi kotak cookie anu dicét supados henteu ngantunkeun tanda dina jero kardus.
  • Jieun lipetan anu cocog pikeun nutupan bagian tukang sareng luhureun notepad nganggo kardus tina kotak cookie. Anjeun bisa jadi kudu make cutter pikeun adaptasi jeung motong kaluar kaleuwihan bagian.
  • Salajengna, panawaran lem bodas saeutik dina bagian dicét tina kotak cookie karton jeung nyebarkeun lem kalayan bantuan kuas atawa sapotong karton. Lajeng lem scrapbook babarengan taliti mastikeun potongan pas babarengan ogé. Tighten ambéh bagian nu lengkep aman. Émut yén kardus ogé kedah nutupan bagian pokok tina pad nuturkeun prosedur anu sami sareng sesa notebook.
  • Sareng notepad rustic anjeun bakal réngsé! Nanging, léngkah ngahias éta tetep. Salah sahiji anu anjeun bakal paling resep, teu aya ragu.
  • Anjeun tiasa milih desain anu anjeun paling resep. Salaku conto, anjeun tiasa ngagambar béntang atanapi haté dina kardus warna teras ngagantelkeunana nganggo lem ka luhur notepad. Pilihan séjén numutkeun gaya rustic notebook anjeun nyaéta nyéépkeun lambar kertas daur ulang warna kana lembar sareng lem potongan-potongan ieu sacara acak. Hasilna bakal katingali saé!

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.