Kumaha carana ngadamel pom pom kertas

Kumaha carana ngadamel pom pom kertas

Gambar | Pixel

Kusabab aranjeunna gampang didamel sareng warni pisan, kertas pom bungkus Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan hiasan anu paling indah pikeun ngahias naon waé jinis pésta (ulang taun, pancuran orok, kawinan, jsb) atanapi bahkan kamar barudak. Pom-poms kertas nambahkeun touch hipu tina warna ka kamar nu aranjeunna disimpen, tapi ogé bisa dipaké pikeun tujuan séjén, contona, salaku bagian tina karajinan sejen nu urang rencanana ngawangun.

Éta mangrupikeun karajinan anu anjeun henteu kedah investasi teuing artos, sabab bahan-bahan anu anjeun kedah kéngingkeun lumayan murah sareng upami anjeun kipas karajinan, sigana anjeun parantos ngagaduhan seueur di bumi. Salaku tambahan, tingkat kasulitan pikeun ngadamel pom pom kertas ieu henteu sesah pisan, ku kituna anjeun tiasa nyiptakeun seueur pom pom kertas sakedapan pikeun masihan aranjeunna utilitas anu dipikahoyong. Naha anjeun hoyong diajar ngadamel pom pom kertas? Tetep maca!

Kumaha carana milih ukuran sareng warna pom pom kertas

Jieun pom pom kertas

Pilih ukuran sareng warna

Nalika nyieun pom pom kertas, hal kahiji anu anjeun kedah pikirkeun nyaéta pikeun tujuan naon anjeun badé nganggo éta. Pikeun pésta atawa pikeun ngahias kamar barudak? Bisi keur ultah, kawinan atawa baby shower, leuwih sae pikeun nyieun kebat pom pom kertas anu ukuranana béda jeung kelir. Kontrasna sadayana saé pisan!

Di sisi anu sanésna, upami ideu anjeun ngadamel pom pom kertas pikeun ngahias kamar orok atanapi murangkalih anjeun, anu paling pas nyaéta anjeun milih warna anu luyu sareng sesa nada kamar atanapi numutkeun rasa sakedik. hiji. Panginten sababaraha hoyong seueur pom pom dina warna anu cerah sareng anu sanésna resep nada nétral. Anjeun malah meureun hoyong terang kumaha ngadamel pom pom kertas pikeun ngahias kamar anjeun nyalira.

Bahan pikeun nyieun kertas pom pom

Jieun pom pom kertas

Salaku urang ngomong, nu bahan anu anjeun peryogikeun Pikeun neuleuman kumaha carana ngadamel pompom kertas pisan gampang pikeun meunangkeun sarta kamungkinan yén sababaraha di antarana anjeun geus kungsi di imah ti karajinan saméméhna. Catet!

  • Kertas sutra
  • gunting
  • String atanapi kawat halus
  • Pita dua sisi (upami anjeun hoyong nganggo kertas pom pom pikeun nempel kana permukaan langsung tibatan ngagantung dina senar).

Kumaha carana ngadamel pom pom kertas

Pom bungkus kertas

Ayeuna datang bagian pangalusna! Waktosna ngadamel pom pom kertas. Hayu urang tingali step by step kumaha carana ngadamel pom pom kertas.

  1. Gumantung kana ukuran anu urang hoyong ngadamel pompom, urang kedah adaptasi lembar kertas tisu. Upami hoyong pompom ageung urang kedah nganggo sadayana lambar kertas sareng upami hoyong pompom alit anjeun kedah motong lambaran ukuran anu dipikahoyong.
  2. Lajeng nyandak lambar hiji warna jeung melu aranjeunna katuhu di tengah. Jang ngalampahkeun ieu kami cocog sudut jeung cirian melu.
  3. Lajeng éta waktu nyieun kipas a. Unggal lembar kedah ukuranna kirang langkung 5 séntiméter. Émut yén langkung ipis aranjeunna, langkung mahal pikeun ngadamel pom pom kertas. Sareng henteu masalah upami lambaran akhir langkung ipis sabab moal katingali dina hasil ahir.
  4. Ayeuna cokot senar ti mana anjeun badé ngagantung kertas pom pom sareng potong sakitar 10 séntiméter langkung panjang tibatan panjang anu anjeun peryogikeun. Dasikeun senar ka tengah kipas, teu leupas teuing jeung teu ketang teuing.
  5. Salajengna, make gunting pikeun motong satengah bunderan kaluar tina tungtung kipas kertas pikeun masihan pom pom bentuk rounded nice. Sabar dina léngkah ieu sabab bakal nyandak sakedik dina mimitina pikeun motong seueur lapisan kertas anu narilep.
  6. Lengkah saterusna nyaéta muka kipas dina tungtung sareng ngawitan pisahkeun unggal daun ku cara narik ka tengah dimana senarna. Ngalakukeunana taliti pisan! Éta gumantung kana éta hasilna alus.
  7. Sareng siap! Anjeun parantos tiasa ngadamel pom pom kertas lucu ieu. Jieun saloba nu peryogi dina ukuran béda jeung kelir pikeun ngahias spasi nu geus dipilih.

Upami anjeun hoyong pom pom kertas ngagantung tina senar atanapi kawat, dasi sareng pasangkeun kana siling. Aranjeunna bakal katingali anca!

Di sisi anu sanés, upami ideu anjeun pikeun diajar kumaha ngadamel pompom kertas salaku pelengkap pikeun karajinan anu sanés, kami mamatahan anjeun ngagunakeunana salaku hiasan pikeun tangkal Natal, pikeun ngahias kotak kado, ngahias kantong tea sareng kaget. diondang kana brunch atawa snack ... kamungkinan euweuh sajajalan!

Gagasan pikeun ngagunakeun pom pom kertas dina karajinan

Upami anjeun parantos réngsé pom pom kertas lucu anjeun sareng anjeun hoyong ngiringan kana sababaraha karajinan tapi anjeun kakurangan inspirasi, tong hariwang sabab ieu aya sababaraha ide pikeun ngagunakeun pom pom kertas dina karajinan. Anjeun hoyong mimitian ku nu mana?

Monster jeung pom pom kertas

Gambar| Pérsia Lou

Kumaha upami nganggo pom pom kertas anjeun pikeun nyiptakeun ieu monster saeutik hilarious? Éta hadé pikeun ngahias ulang taun barudak atanapi pésta Lebaran. Dina hal ieu, éta sasaena nyieun monster tina ukuran béda, kelir sarta rupa pikeun masihan eta rupa greatest mungkin. Kuring yakin kids bakal resep eta! Anjeun tiasa ningali kumaha karajinan ieu dilakukeun dina blog Persia Lou.

Flamingo kalayan kertas pom pom

Flamingo kalayan kertas pom pom

Gambar| Lovemischka

Gagasan séjén pikeun ngagunakeun pom pom kertas anjeun dina karajinan nyaéta nyiptakeun ieu flamingos denok. Aranjeunna bakal narik loba perhatian salaku centerpiece di pihak Hawaii themed. Sanajan anjeun ogé tiasa ngadamel aranjeunna gaduh jéntré kalawan batur dina kasempetan husus kayaning ultah atawa salaku kado pikeun tradisi sobat halimunan. Anjeun tiasa ningali kumaha aranjeunna dijieun dina blog Lovemischka.

Kumaha cara ngadamel kembang tina kertas crepe

kembang kertas

Upami anjeun resep karajinan kembang, anjeun pasti hoyong nganggo pom pom kertas anjeun pikeun ngajantenkeun ieu geulis sareng alus. kembang jeung kertas crepe. Éta idéal pikeun masihan, contona, babarengan jeung buku atawa jéntré séjén. Jeung pangalusna sadaya, éta super gampang! Anjeun tiasa diajar sagala léngkah dina pos Kumaha cara ngadamel kembang tina kertas crepe.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.