Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas

Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas

Gambar | Pixel

Salah sahiji hal pangalusna anu Natal brings unggal taun sajaba ti pihak, banquets sarta reuni kulawarga anu hiasan jeung jalan, toko jeung imah anu dihias. Aranjeunna masihan hawa anu khusus pikeun waktos anu pikaresepeun ieu taun.

Upami anjeun resep hiasan Natal, kamungkinan pisan anjeun gaduh koleksi éksténsif di bumi. Sareng upami aya anu leungit, anjeun salawasna tiasa ngamangpaatkeun liburan pikeun ngabebaskeun kréatipitas anjeun pikeun ngadamel sababaraha snowmen atanapi garlands snowflake anu saé. Kanyataanna, nu kertas salju Éta mangrupikeun ikon usum tiris janten anjeun panginten hoyong dianggo pikeun ngahias bumi atanapi pésta.

Éta sanés karajinan anu tingkat kasulitan anu luhur, janten bahkan murangkalih tiasa ngabantosan anjeun ngalakukeunana. Upami anjeun hoyong nyobian karajinan ieu, perhatikeun tulisan di handap ieu dimana anjeun tiasa diajar kumaha carana ngadamel snowflakes kertas

Bahan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel kepingan salju kertas

Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas

Gambar | Pixel

Sakali anjeun geus mutuskeun nyieun snowflakes ieu kalawan leungeun maranéhna sorangan, anjeun kudu ngumpulkeun bahan anu diperlukeun pikeun ngabentukna. Janten naon bahan anu anjeun peryogikeun?

  • Kertas bodas ukuran A4
  • Gunting atanapi cutter
  • Pensil sareng mupus
  • A template snowflake

Aya tipena béda témplat pikeun nyieun snowflakes kertas. Saran kuring nyaéta anjeun nyobian ngadamel sababaraha modél nganggo témplat anu béda-béda atanapi nyiptakeun sorangan. Ku cara kieu, hasilna bakal katingali langkung pikaresepeun sareng bakal narik perhatian langkung.

Salajengna kami bakal ngenalkeun anjeun sababaraha cara pikeun nyaho kumaha carana sangkan snowflakes kertas.

Kumaha carana nyieun snowflakes kertas jeung leungeun maranéhna sorangan

Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas

Gambar | Pixel

Sakali anjeun geus diala bahan diperlukeun pikeun nyieun snowflake nu, anjeun ngan kudu meunang ka handap pikeun digawé.

Léngkah munggaran anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngalaksanakeun karajinan ieu nyaéta kéngingkeun lambaran kertas anu bentukna pasagi, dimana anjeun ngan ukur kedah nyandak pojok kénca luhur sareng ngalipet di sisi katuhu kertas, janten nu handap kuadrat urang dina spasi rectangular. Teras anjeun kedah motong potongan ieu sareng cabut. Jadi alun-alun urang bakal siap.

Lengkah saterusna nyaéta ngahontal codend simetris. Jang ngalampahkeun ieu anjeun kudu ngalipet kertas dina opat bagian. Mimitina sacara horisontal teras cokot lipatan anu sami sareng tilep sacara vertikal. Ku cara kieu urang bakal meunang pasagi anu ukuranana saparapat tina kertas nalika unfolding eta.

Wewengkon ieu dimana anjeun kedah ngagambar modél snowflake. Tangtu, tetep dina pikiran nu moal bisa nyieun motong di tempat nu opat bagian tina kertas papanggih, ieu téh di tengah kuadrat unfolded.

Tungtungna, anjeun ngan kudu motong kaluar gambar snowflake nu geus dirancang kalayan bantuan cutter atawa gunting. Nalika anjeun muka kertas anjeun bakal ningali snowflake anjeun anu saé!

Tong hariwang upami mimitina aranjeunna henteu simetris pisan atanapi hasilna henteu saé sapertos anu anjeun ngarepkeun. Anu penting nyaéta latihan sareng nalika anjeun parantos ngahontal kaahlian anu cekap, maka anjeun pasti bakal tiasa ngadamel salju salju anu spektakuler pikeun ngadamel garlands, nempel dina jandela jandela atanapi di mana waé sudut bumi anjeun anu anjeun hoyong masihan sentuhan Natal khusus.

Ku kituna ulah ragu! Pas anjeun gaduh waktos luang, kuring mamatahan anjeun ngamimitian latihan sareng anjeun bakal ningali kumaha dina waktos anu pondok anjeun nampi sababaraha snowflakes denok dijieun kalawan leungeun maranéhna sorangan.

Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas nganggo témplat

Bisi anjeun teu boga waktu luang pikeun ngagambar snowflakes ku leungeun tapi anjeun teu hayang nyerah ngagunakeun eta salaku bagian tina hiasan Natal anjeun, éta pangalusna ngagunakeun sababaraha témplat pikeun nyieun eta.

Kalayan pamilarian Internét anjeun bakal tiasa mendakan sababaraha modél snowflakes anu pasti cocog sareng raos atanapi ekspektasi anjeun. Contona, di handap anjeun bakal manggihan sababaraha model kumaha carana ngadamel snowflakes kertas ngagunakeun témplat.

Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas nganggo témplat klasik

Upami anjeun badé masihan usum tiris atanapi hiasan Natal anjeun katingal klasik, témplat di handap ieu pasti bakal cocog sareng rasa anjeun. Maranéhanana nyaéta snowflakes has kalawan hiasan béda dina tips na di puseur flake nu. Aranjeunna kasampak hébat lamun Anjeun keur pilari a pangaruh tradisional atawa minimalis dina hiasan anjeun.

Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas kalayan témplat pikeun barudak

Barudak resep ngagambar sareng ngawarnaan sareng, pondokna, sadayana anu aya hubunganana sareng karajinan, sabab aranjeunna seneng-seneng bari ngembangkeun imajinasi sareng kaahlianna ku pensil, sikat sareng gunting.

Pasti lamun keur mikir nyieun snowflakes kertas jeung témplat, barudak anjeun bakal hoyong gabung rencana fun ieu warna jeung motong kaluar salaku kulawarga. Janten pikeun aranjeunna kami nyangking témplat anu pikaresepeun ieu pikeun diajar kumaha carana sangkan snowflakes kertas keur budak. Beungeut mesem tina snowflakes leutik ieu pasti bakal kaget aranjeunna!

Kumaha carana ngadamel snowflakes kertas nganggo témplat seni

Bisi taun ieu anjeun ngarasa hoyong diajar kumaha carana sangkan snowflakes kertas kalawan flair artistik tur jauh ti leuwih tradisional, bubudakeun atanapi model minimalis, Kuring nyarankeun yén anjeun nyandak katingal dina model template handap sabab boga bentuk pisan keuna tur aslina.

Upami anjeun mutuskeun dina kepingan salju artistik ieu, pastina hiasan bumi anjeun taun ieu bakal nyababkeun sensasi anu nyata sabab éta sanés témplat snowflake biasa anu anjeun tiasa tingali salaku hiasan di toko-toko, di kafe atanapi di jalan. . Surak up jeung anjeun bakal nempo!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.