Kumaha carana ngadamel piggy bank asli

Kumaha carana ngadamel piggy bank asli

Gambar| Lidl

Kusabab budak leutik, penting pikeun ngobrol sacara alami ngeunaan artos sareng pentingna nabung kanggo masa depan. Salah sahiji cara pikeun ngajarkeun aranjeunna ngatur artos gajina nyaéta ngabantosan aranjeunna ngadamel celengan buatan bumi anu aranjeunna tiasa nyimpen artos sakedik-sakedik. Henteu éta ide anu saé?

Dina hal éta, dina tulisan ieu kami nampilkeun sababaraha ideu pikeun diajar kumaha ngadamel bank piggy asli kalayan gampang dina sababaraha léngkah. Pasti nu leutik di imah bakal resep milu dina karya nyieun piggy bank sorangan. Hayu urang tingali, ku kituna, bahan anu anjeun kedah kumpulkeun sareng petunjuk anu dipikabutuh pikeun ngadamel piggy bank anu asli sareng pikaresepeun.

Piggy bank aslina dina bentuk sasatoan

Pikeun budak leutik kuring mawa anjeun usulan anu pikaresepeun ieu. Ieu mangrupikeun piggy bank asli dina bentuk sato anu tiasa dilakukeun ku kotak tisu kardus saderhana sareng sababaraha spidol ngawarnaan.

Kalayan piggy bank ieu, murangkalih henteu ngan ukur nyéépkeun soré anu ngahibur pisan pikeun motong, ngalukis sareng ngabentuk sato karesepna, tapi ogé bakal tiasa nyiptakeun unsur anu bakal ngabantosan aranjeunna ngahémat artos tina bonus sareng pangmayaran supados engké tiasa nyéépkeun. éta dina permen, és krim atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong. Ieu mangrupikeun cara anu gampang, pikaresepeun sareng asli pikeun ngajar budak leutik nilai artos sareng dina waktos anu sami masihan waktos anu pikaresepeun.

Hayu urang tingali, di handap, sadaya bahan anu bakal diperlukeun pikeun nyieun karajinan ieu ogé prosedur.

Bahan pikeun diajar kumaha ngadamel piggy bank asli dina bentuk sato

  • Kotak tisu kardus
  • Kertas panutup polos atawa sababaraha lambar badag tina kertas warna
  • A lem iteuk atawa tape
  • Sapasang gunting atawa cutter a
  • Sababaraha cét atanapi spidol pikeun warna

Léngkah pikeun neuleuman kumaha carana ngadamel piggy bank aslina dina bentuk sato

Mimiti anjeun kedah nyandak kotak tisu kardus pikeun ngukur jumlah bahan anu anjeun peryogikeun dina kertas lapisan polos. Sami upami anjeun milih nganggo sababaraha lambar kertas warna.

Teras, teraskeun pikeun motong kertas anu diperyogikeun sareng nganggo lem atanapi pita pikeun nempelkeun sakedik-sakedik kana kotak kardus. Di luhur, pastikeun ninggalkeun liang leutik pikeun koin jeung tagihan pikeun nyocogkeun ngaliwatan. Anjeun tiasa make gunting atawa cutter pikeun nyieun lawang. Éta paling sasaena yén léngkah ieu dilakukeun ku sawawa pikeun kaamanan.

Sakali anjeun gaduh kotak tisu dijejeran ku kertas, nya éta waktu pikeun ngahias eta. Dina hal ieu dina bentuk rupa sato: a rubah, kelenci, a panda biruang, ucing, babi ... Anjeun tiasa make cet atawa spidol nyieun desain. Ogé kardus jeung bahan séjén. Ieu pasti léngkah anu paling dipikaresep ku budak leutik nalika aranjeunna ngabantosan anjeun nyiptakeun celengan.

Sareng siap! Anjeun ayeuna gaduh bank piggy asli supados murangkalih tiasa ngahémat gajina sareng ngumpulkeun harta karun anu alit.

Piggy bank asli kalayan rasa warna

Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta ngadamel celengan pikeun diri anjeun, pikeun ngahémat tabungan anjeun sareng nyandak perjalanan anu parantos lami diimpi-impikeun atanapi ngarawat diri anjeun kana saréat anu anjeun parantos ningali sababaraha bulan, ieu di handap. karajinan bakal pohara mantuan pikeun anjeun.

Pikeun nyieun rarancang piggy bank aslina ieu kalawan warna dirasakeun anjeun bakal kudu ngumpulkeun sababaraha bahan nu urang jéntré di handap. Sedengkeun pikeun parentah, ieu téh rada gampang jadi eta moal nyandak anjeun lila pikeun ngalakukeunana. Hayu urang tingali kumaha éta dilakukeun!

Bahan pikeun diajar kumaha carana ngadamel piggy bank asli sareng dirasakeun warna

  • Kendi kaca ukuran sedeng
  • Hiji lambar felt dina warna nu paling anjeun resep
  • A cutter atawa gunting
  • Pensil
  • Hiji aturan
  • Kompas
  • Pita anu cocog sareng warna lambar dirasa
  • Hiji gun lem panas
  • Pita hiasan hate atanapi bentuk atanapi gaya anu anjeun pikahoyong
  • Hiji spidol felt-tip hideung

Léngkah-léngkah pikeun diajar kumaha ngadamel piggy bank asli nganggo warna warna

Kahiji, grab lambar warna felt jeung ngukur tutup tina jar kaca kalayan bantuan pangawasa a.

Teras nganggo kompas pikeun nerapkeun pangukuran kana lambar felt sareng ngagambar bunderan.

Teras, nganggo pensil, tarik sababaraha satengah bunderan di luar kuriling anu nyarupaan kelopak kembang. Ulah hilap slot piggy bank di tengah bunderan. Éta kedah dina bentuk kembang ageung.

Salajengna, nyandak sababaraha gunting atawa cutter pikeun motong inohong kaluar tina lambar felt. Simpen sapotong ieu engké.

Lengkah saterusna nyaeta nempatkeun pita berwarna sabudeureun sungut toples. Lem eta kalawan silicone panas sarta ngantep éta garing.

Teundeun kembang karasa dina sungut toples supados nutupan éta. Anggo silikon panas pikeun nempelkeun unggal kelopak kana pita anu anjeun pasang sateuacana.

Engké, nempatkeun pita jantung hiasan dina petals tina kembang ngarasa, ogé gluing eta kalawan silicone. Hayu nepi ka garing sagemblengna.

Léngkah anu terakhir pikeun diajar kumaha ngadamel piggy bank asli nganggo raos warna nyaéta ngagunakeun spidol felt-tip hideung pikeun ngagambar unsur hias anu anjeun bakal ngahias toples. Teu aya watesna pikeun imajinasi! Éta tiasa janten desain anu sederhana atanapi rumit, minimalis atanapi geometri, ngan ukur hideung atanapi digabungkeun sareng warna anu sanés ...

Sareng piggy bank homemade anjeun bakal réngsé! Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta modél pisan asli sareng di luhur sadayana gampang pisan dilakukeun. Anjeun moal peryogi seueur teuing bahan sareng anjeun moal lami dugi ka rengse. Ku cara ieu, anjeun tiasa langsung nganggo piggy bank anjeun pikeun ngahémat sareng nedunan rencana anu parantos anjeun laksanakeun salami lami atanapi masihan ka murangkalih supados tiasa ngahémat gajina.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.