Kumaha cara ngadamel kembang kertas sareng bunderan

Kami asup cinyusu sareng kembang aranjeunna karajinan anu sampurna pikeun ngarayakeun. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel sababaraha kembang ku bunderan kertas, gampang pisan sareng gancang. Éta cocog pikeun ngahias sagala rupa karya sapertos kartu, kotak, jsté.

Bahan pikeun nyieun kembang kertas

  • Kertas hiasan
  • Lem
  • Punch lingkaran
  • Pompoms atanapi tombol

Prosedur ngadamel kembang kertas

  • Pikeun ngamimitian anjeun kedah milih a kertas pola, upami éta tiasa dua sisi ku desain anu béda, langkung saé.
  • Tambang nyaéta kukupu sareng héjo pistachio di sisi sanésna.
  • Kalayan liang pukulan bunderan anjeun kedah ngalakukeun 8 khusus pikeun ngadamel kembang lengkep sareng hiji pikeun dasarna, total 9.

  • Melu bunderan kana satengah.
  • Melu satengah deui
  • Buka potongan sareng anjeun bakal ngagaduhan tanda silang
  • Bawa dua tab handap ka tengah sakumaha anu anjeun tingali dina gambar, anu di katuhu sareng hiji di kénca.
  • Balikkeun kertas.
  • Bawa salah sahiji tab ka tengah.
  • Bawa tab anu sanés ka tengah.
  • Kami parantos parantos beres potongan dasarna pikeun nyieun kembang. Lakukeun hal anu sami sareng 8 bunderan.

  • Pikeun ngamimitian ngawangun kembang anu badé ditempatan ku kuring silang 4 tina 8 kelopak dina bunderan anu bakal nahan kelopak.
  • Kuring bakal gluing kelopak ku silikon tiis, lem ieu ngamungkinkeun kuring mindahkeun potongan upami kuring henteu neundeun leres.
  • Sakali opat lembar kahiji parantos aya, kuring bakal ngalebetkeun anu sanésna di tengah dua potongan anu sateuacanna.
  • Pikeun bérés ngahias kembang anjeun tiasa nyimpen di tengah pompoms, tombol atanapi hiasan naon waé anu anjeun gaduh di sakuliling bumi.

Anjeun tiasa ngadamel saloba modél anu dipikahoyong, kantun robih rarancang makalahna.

Sareng éta gampangna anjeun ngadamel kembang pikeun ngahias proyék besi tua anjeun, karajinan, kartu, sareng sajabana ...

Émut yén upami anjeun ngarobih ukuran bunderan anjeun tiasa ngadamel seueur variasi karajinan ieu sareng adaptasi sareng kabutuhan anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.