Sikat atanapi sikat ku kumis kanggo masihan hadiah kanggo bapa

Dina tulisan ieu kuring badé ngajar anjeun kumaha ngalakukeun ieu sikat atanapi sikat ku kumis pikeun masihan dina dinten bapa. Gampang pisan dilakukeun sareng anjeun tiasa ngarobih kana magnet atanapi hiasan pikeun kotak atanapi sarébu ideu anu sanés.

Bahan pikeun ngadamel sikat kumis

  • Cét sikat atanapi sikat kuadrat
  • gunting
  • Lem
  • Penguasa sareng patlot
  • Karét eva warnaan
  • Spidol permanén
  • Soca mobile
  • Pukulan haté
  • Pita insulasi

Prosedur ngadamel sikat kumis

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi sikat atanapi sikat kuadrat anu cukup lega nepi ka engké bisa ngawangun rupa karakterna.
  • Ukur lébar sareng jangkungna tina bagian logam sareng motong sapotong karét eva dina warna kulit.
  • Lem eta sakitar sikat.
  • Lapisan ku pita listrik bagian anu ngan handapeun raray.

  • Ayeuna sareng pita kado Kuring badé ngawangun dasi, Kuring badé bagi jadi dua bagian: cangreud sareng awakna.
  • Kuring badé lem bagian panjang dina luhur pita listrik heula, teras kuring bakal lemkeun cangreud na.

  • Ayeuna abdi badé angkat ngabentuk raray.
  • Mimiti, kuring badé nempatkeun dua soca obah sareng soca soca.
  • Saurna, kuring bakal ngalakukeun irung.
  • Anu pamungkas, kuring bakal ngagambar a kumis ageung sahingga sikat kami elegan pisan.

  • Kalayan spidol beureum kuring badé ngadamel titik-titik leutik dina pipi.
  • Kalayan mesin pangeboran haté vAbdi badé ngadamel dua warna beureum sareng abdi badé nempatkeun kana handapeun sikat.

Sareng urang parantos ngagaduhan kurnia pikeun Poé Rama. Anjeun pasti resep sareng ngahias méja anjeun atanapi nempatkeun magnet pikeun papan logam, kulkas, sareng sajabana.

Kuring miharep anjeun resep ideu ieu sareng upami kitu, tong hilap bagikeun ka babaturan anjeun.

Pendak deui di karajinan salajengna. Aduh!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.