Lampu didaur ku karton endog

Lampu sareng karton endog

nu lampu mangrupikeun unsur bumi urang anu, salain ti masihan urang terang, nyaéta hiasan pikeun masihan touch sareng gaya ka kamar kami. Aya seueur rarancang sareng gaya, pikeun murangkalih, kamar mandi, ruang tamu, bangoards, modéren, narik ati, jst.

Tapi, kumaha saur anjeun ngeunaan ngadamel anu didaur nganggo karton endog? Mangrupikeun cara pikeun ngamangpaatkeun karton endog sareng ogé pikeun ngahémat sakedik artos.

daptar eusi

bahan

  • Karton endog ageung.
  • Cet akrilik (opsional).
  • Gunting.
  • Jarum sareng benang.

Prosés

  1. Nyukcruk sareng motong dasar tempat endogna, supados luminitas bohlam lebet.
  2. Lukisan karton endog Warna anu anjeun paling resep, upami henteu, anjeun tiasa ngantepkeun aranjeunna nganggo warna aslina pikeun masihan langkung sentuhan vintage.
  3. Ngabengkokkeun sakedik ka pasihan aranjeunna bentuk lampu.
  4. Urang bakal ngaput kadua tungtung karton kalayan benang tina warna anu sami anu kami parantos cet dina karton.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.