Gampang pisan éra lancah karét

eva karét lancah karajinan gampang

Lancah Éta sato leutik anu sababaraha cinta sareng anu sanésna sieun pisan. Aranjeunna sampurna pikeun ngahias pésta Lebaran atanapi karajinan horor naon waé.

Kalayan saeutik pisan bahan urang tiasa ngawangun lancah ieu kalayan gampang sareng gancang sareng anjeun bakal resep hasilna pisan. Anjeun tiasa ngagunakeunana sakumaha anu kuring parantos nyarioskeun pikeun hiasan pésta anu pikasieuneun atanapi pikeun kartu, kado atanapi proyek naon waé anu anjeun kedah atur ku bug ieu.

Bahan pikeun ngadamel lancah

  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • Soca mobile
  • Gunting pinking
  • Pembersih pipa hideung

Prosedur ngadamel lancah

  •  Kalayan bantosan obyék sirkular atanapi kompas motong dua bunderan dina karét eva warna anu anjeun paling resep. Tambang mah diaméterna 6 séntiméter.
  • Candak dua beberesih pipa, tilep kana dua teras potong. Anjeun bakal kéngingkeun opat potongan.
  • Susun aranjeunna di tengah bunderan pikeun ngawangun suku lancah.
  • Lem kana bunderan anu sanés di luhur ku silikon panas pikeun nahan suku supados henteu murag.
    karét lancah eva karajinan barudak
  • Kalayan bantosan panangan anjeun, bentukkeun suku lancah sareng tempatkeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.
  • Lem dua panon anu obah, kuring parantos milih dua ukuran anu bénten-bénten pikeun masihan langkung ekspresi dina raray.
  • Pasangkeun dua jalur karét eva hideung pikeun ngawangun alis lancah. Ieu bakal masihan aranjeunna seueur ungkapan gumantung kana kumaha anjeun nempatkeunana.
  • Kalayan gunting zigzag Kuring parantos ngadamel huntu supados janten huntu anu pikasieuneun.

karét lancah eva karajinan barudak

Sareng dugi ka ayeuna karajinan. Kuring miharep anjeun resep pisan sareng anjeun ngantepkeun imajinasi anjeun janten liar pikeun nyiptakeun seueur modél anu béda.

Pendak deui dina ideu salajengna.

Aduh!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)