Lilin Easter #yomequedoencasa

Hello sadayana! Dinten ieu kami masihan anjeun hiji deui karajinan Easter, kami bakal ngajantenkeun saderhana ieu lilin easter. Saé pikeun ngalakukeun sareng jalma leutik.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi ngadamel lilin Easter urang

  • Tabung karton, anjeun tiasa nganggo anu tina aluminium foil atanapi bungkus plastik, kertas dapur ogé jalan. Sareng anu goréng urang tiasa ngadamel karton gulung silinder atanapi kertas warna atanapi lampu warna krim.
  • Kartu beureum
  • Kertas bodas atanapi krim
  • gunting
  • Lem dua sisi atanapi pita

Leungeun kana karajinan

  1. Kami motong bunderan dua kali ukuran nozel tina silinder kertas atanapi tabung karton anu bade urang anggo salaku awak lilin. Kami nempatkeun tengah bunderan dina nozel sareng ketang ku nurunkeun sisi sareng nyirian kontur tina kagungan. Ayeuna sadaya bagian luar kertas urang bade motong kana bentuk sinuous pikeun niru lilin dilebur.
  2. Urang lemkeun kertas kana nozel sareng urang rata-rata tungtung na ogé ngarah ditempelkeun kana anu kagungan.

  1. Kami badé ngadamel seuneu anu saderhana ku motong potongan cimata tina karton beureum. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa ngadamel seuneu kalayan dua jinis kardus, hiji beureum sareng hiji konéng sareng nancepkeun sababaraha lapis cimata kalayan ukuran anu bénten-bénten pikeun ngahontal pangaruh seuneu.

  1. Pikeun nempatkeun seuneu lempeng dina had, hayu ngadamel sisir nganggo péso utiliti di tengah kertas nutupan corong.

  1. Kami ngenalkeun cimata salaku seuneu dina ieu ditegor dugi ka leres leres-leres.

Sareng siap! Kami parantos gaduh lilin Easter. Salaku ideu, anjeun tiasa nempatkeun kana jandéla pikeun ngahias dinten ayeuna opat puluh.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu. Sareng émut, dinten-dinten ieu kuring cicing di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.