CARA NYIEUNKEUN Kembang Kembang Kertas Gancang sareng Gampang

Pikeun cinyusu a Makuta kembang dina tembok sareng panto. Kalayan ieu tutorial anjeun tiasa ngalakukeun salah sahiji papel ukuran sareng warna anu anjeun pikahoyong, tapi gancang sareng gampang. Éta ogé saé pikeun dilakukeun ku barudak.

bahan

Jang ngalampahkeunana Makuta kembang anjeun bakal kedah sakedik pisan bahan:

  • Kertas warna
  • gunting
  • Stapler
  • Kabel
  • Silikon gun

Step by step

Anjeun bakal ningali yén éta téh a karajinan saderhana pisan tapi pisan hiasan y bagja pikeun cinyusu sareng usum panas. The kelir aranjeunna ngingetan sakedik tina makutha y karangan bunga hawaiian sanaos aranjeunna sanés kembang tina gaya ieu. Sanaos kitu, anjeun tiasa ngadamel éta kalayan warna anu anjeun paling resep. Tingali di handap ieu video-tutorial dimana kuring ngajelaskeun step by step sahingga anjeun tiasa nyiptakeunana sorangan.

Naha anjeun ningali kumaha saderhana? Kami masih bakal émut ka léngkah nuturkeun sahingga anjeun ulah poho salah sahiji aranjeunna sareng anjeun tiasa ngalakukeun Makuta kembang henteu masalah.

  1. Kumpulkeun 5 lembar kertas.
  2. Potong aranjeunna dina bunderan.
  3. Pokokkeun aranjeunna sasarengan sareng dua poko bentuk salib.
  4. Ngadamel potongan tengah-tengah sapanjang jalan.
  5. Pisahkeun unggal lapisan ku cara dibungkus di tengah kembang.
  6. Ngadamel bunderan nganggo kawat.
  7. Lem kembang di sakuriling kawat kalayan bantalan semprot silikon.

Sareng cara kieu tah gampil anjeun bakal makuta kembang anjeun réngsé.

Jenis makuta ieu katingalina saé pikeun duanana lawang jeung paredes. méré sentuhan hiasan anu riang pisan pikeun rohangan mana waé.

Upami anjeun badé ngalakukeun éta barudak, anggo gunting murangkalih sareng bantosan aranjeunna pokok, sabab léngkah ieu tiasa rada rumit. Upami anjeun teu hoyong anggo silikon panas anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta kalayan silikon tiis y Lem bodas, tapi kumargi perekat ieu henteu sakedap, anjeun kedah ngantep makuta kembang ditopang ogé dina permukaan sahingga kembang henteu murag bari seger.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.