Kumaha cara ngadamel manuk karét eva kalayan bahan daur ulang

Kami dina bulan Séptember sareng urang gaduh balik sakola, tapi éta henteu hartosna yén urang badé lirén ngadamel karajinan gampang pikeun barudak. Dina tulisan ieu kuring badé ngajar anjeun kumaha ngalakukeun ieu manuk karét eva sareng karton gulung kertas toilet, éta padamelan anu saé pikeun Daur mulang.

Bahan pikeun ngadamel manuk karét eva

  • Toilét atanapi gulungan kertas dapur
  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • aturan
  • Soca mobile
  • Spidol permanén
  • Karét Eva ditinju
  • Tongkat kai

Prosedur ngadamel manuk karét eva

Pikeun ngamimitian anjeun peryogi gulung kardus atanapi kertas dapur.

  • Kalayan pitulung penguasa, ngadamel a Tanda 5cm dina gulung sareng motong éta.

  • Montong atamarah karét eva coklat rada gedé tibatan gulungna supados karton henteu ditingalikeun sareng cekap panjang pikeun leres-leres ngajajar karton.
  • Leketkeun sareng silikon panas atanapi tiis sareng ati-ati pikeun ngajantenkeun lempeng.
  • Dina salembar kertas atanapi karton anu henteu dianggo pikeun anjeun, jantenkeun diri anjeun témplat naon anu bakal dipangkas bulu
  • Jieun 4 warna pulpen anu anjeun resep pisan.

  • Lem bulu hiji-hiji kana tukang manuk. Anjeun tiasa ngagabungkeun aranjeunna kumaha rék.
  • Salajengna, motong potongan ieu anu bakal cucuk jeung suku.
  • Tilepkeun cucuk sareng lem kana nyanghareupan manuk sareng lakukeun hal anu sami sareng suku, kalayan diperhatoskeun yén aranjeunna dijajarkeun.

  • Anggo a iteuk kai sahingga manuk tiasa dicekel teras disimpen dimana wae.
  • Lemkeun kana tengah iteuk sareng upami anjeun ningali éta henteu cekap, anjeun tiasa nempelkeun iteuk kadua di handapeun.
  • Ngahias sisi ku 2 kembang karét eva sareng gambar tengah beureum.

  • Pikeun bérésna urang ngan ukur kedah nempatkeun dua panon obah sareng ngagambar anjeunna nganggo spidol permanén hideung sababaraha bulu mata.
  • Siap, urang parantos gaduh manuk anu éndah pikeun ngahias proyék naon waé. Anjeun tiasa nyiptakeunana dina warna anu anjeun paling resep.

Pendak deui di karajinan salajengna !!!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.