Jasmine warna pikeun ngahias vases

melati berwarna

Jenis karajinan ieu idéal pikeun masihan sentuhan warna-warni pikeun usum panas ieu. The melati warna kalayan kardus Éta tiasa dilakukeun sareng murangkalih atanapi dewasa, nyiptakeun waktos anu pikaresepeun sareng ngahias sudut bumi. Aranjeunna boga bentuk aslina, dimana urang geus dijieun loba strips lajeng kami geus curled aranjeunna. Sakali bagian utama rengse, urang tiasa nempatkeun jarami salaku bobot utama atawa néangan iteuk atawa gulung nepi saeutik kardus dina bentuk gilinding rupa.

Upami anjeun resep ngalakukeun karajinan sareng Flores, anjeun tiasa nyobian ideu kami:

Kembang kalayan lollipops pikeun Poé Valentine
Tulisan anu aya hubunganana:
Kembang kalayan lollipops pikeun Poé Valentine
Bouquet mawar palsu
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngadamel Bouquet kembang palsu
Pens dihias ku kembang
Tulisan anu aya hubunganana:
Pens dihias ku kembang
Tulisan anu aya hubunganana:
Karajinan jeung kembang jeung bungbuahan keur usum panas

Bahan anu dianggo pikeun melati:

  • Karton warna ukuran A4.
  • Kardus héjo.
  • jarami héjo.
  • Silicone panas jeung gun na.
  • Gunting.
  • Aturan.
  • Potlot.
  • Cellophane dua sisi (lem dina dua sisi).
  • 1 pensil atawa sarupa ngagulung strips.

Anjeun tiasa ningali manual ieu step by lengkah dina video di handap ieu:

Hambalan munggaran:

Dina kardus A4 urang ngukur jarak 11 cm ti ujung kardus. Urang ngagambar garis horizontal sapanjang kardus.

melati berwarna

Hambalan Dua:

Teras urang bakal nyirian garis dina jarak 1 cm sareng ngagambar garis paralel. Teras we motong aranjeunna pikeun ngabentuk strips.

Léngkah katilu:

Di bagean luhur anu kami parantos ditandaan kami bakal ngagambar garis anu sanés kandel 1,5 cm. Luhureun garis kami bakal motong.

melati berwarna

Léngkah kaopat:

Ayeuna urang gaduh struktur ieu ditinggalkeun, urang ngawitan curl strips. Urang mantuan sorangan ku pensil, urang nyokot tungtung strips jeung urang ngawitan curl ka luhur. Upami anjeun ngalakukeun hiji-hiji tiasa langgeng, tapi anjeun tiasa nyandak dua-dua.

melati berwarna

Léngkah kalima:

Nalika aranjeunna ngagulung, urang milarian strip 1,5 cm anu urang tinggalkeun. Kami lem strip cellophane dua sisi sapanjang sakabéh panjangna. Lamun lebar teuing, urang motong éta nalika glued.

Urang cabut strip napel ti sisi sejen tur gulung struktur sapanjang jarami. Taliti urang bakal nyieun bentuk melati.

melati berwarna

Léngkah Genep:

Dina kardus héjo urang ngagambar daun sacara bébas. Teras we superimpose dua lembar jeung nambahkeun serelek silicone. Hayu garing saeutik pikeun silicone pikeun niiskeun.

Léngkah katujuh:

Nalika kami rada tiis silikon, kami bakal lem kana jarami. Lamun urang ngalakukeun eta kalawan silicone panas kami ngajalankeun résiko tina lebur palastik.

melati berwarna


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.