Mobil barudak didamel nganggo botol plastik

Mobil kalayan botol plastik

Ka murangkalih sadayana aranjeunna resep sadayana cocooan gaduh roda. Kaulinan ieu, sapertos mobil contona, anu pipilueun kana gerakan ngalangkungan push atanapi lémparan anu disababkeun ku nyalira, pikaresepeun pisan pikeun aranjeunna.

Kituna, dinten ieu kami nampilkeun anjeun sababaraha panasaran sareng mobil lucu buatan botol plastik. Kadang-kadang matak endah naon anu tiasa dilakukeun ku manusa ngan ukur botol plastik.

daptar eusi

bahan

  • Botol plastik.
  • Tutup botol plastik.
  • Gunting.
  • Sate iteuk.
  • Lem.

Prosés

  1. Motong tungtung sate.
  2. Lem colokan dina hiji tungtung iteuk sate.
  3. nyiptakeun dua liang dina botol plastik, pas ku salah sahiji sisina.
  4. Lulus iteuk sate ngaliwatan liang, sareng lengket colokan sanés dina sisi anu sanés.
  5. Malikan deui ku iteuk sate anu sanés. Ieu bakal 4 roda.
  6. Ngahias botolna salaku mesin pemadam kebakaran, ambulan, jst.

Inpormasi lengkep - Kendi multiguna dihias

Sumber - Portal karajinan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   SANDRA PATRICIA TRIANA TELLEZ cenahna

    PISAN PISAN KURING NGARUKUR KA Anjeun