Mouse anak kalayan tabung karton tina kertas toilet

Sato mangrupikeun sahabat anu dipikaresep ku barudak. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha carana tabung karton daur ulang mouse anu gampang pisan. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngahias kamar anjeun atanapi nempatkeun manisan sareng permén di jero sareng masihan aranjeunna dina pésta ulang taun. Butuh 5 menit sareng anjeun tiasa ngagabungkeun warna anu béda pikeun nyiptakeun modél anu béda, murangkalih pasti resep éta.

Bahan pikeun ngadamel beurit barudak

  • Tabung kertas wc karton
  • Karét Eva
  • gunting
  • Lem
  • Karét Eva ditinju
  • Spidol permanén

Prosedur nyieun beurit orok

  • Nyiapkeun sadaya potongan kanggo ngawangun beurit.
  • Motong sagi opat karét eva pikeun ngajajar tabung.
  • Galur tabung sing ati-ati supados karét eva disimpen leres.
  • Ngabentuk haté anu bakal ngupingkeun beurit.

  • Lem haté leutik dina luhur anu gedé pikeun Ceuli beurit.
  • Sakali réngsé, lem aranjeunna dina sisi sirah sakumaha anjeun ningali dina gambar.
  • Terus pencét panon.

  • Anjeun kedah lem dua potongan; anu bodas sareng anu hideung.
  • Ayeuna, urang badé ngawangun kumis.
  • Buka témpél strip ipis tina karét eva ngarah dipeuntasan.
  • Irung bakal janten haté beureum, lemkeun kana luhur kumis.

  • Kalayan spidol bodas, ngajantenkeun panon hérang.
  • Pikeun ngarengsekeun raray, gambar seuri sareng dua huntu alit kanggo ngilu kana kéju.
  • Janten anjeun bakal réngsé tikus kami.

Sareng dugi ka ayeuna ideu ayeuna, kuring miharep anjeun resep pisan. Pendak deui pisan sareng ideu anu langkung seueur, tong hilap nuturkeun blog sareng saluran YouTube kami supados henteu sono kana berita.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.