Ngadamel jati kanggo daérah anu tiiseun ku cara saderhana

Halo sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha carana basa jati pikeun nyiptakeun daérah anu tiiseun di kebon urang, badarat atanapi bahkan di balkon bumi kami, pikeun mikaresep daérah luar tempat anjeun tiasa bersantai.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogikeun

  • Dua palét pikeun tiap sofa anu urang badé damel.
  • Bantal
  • Lawon
  • Log, tina jangkungna anu raoseun linggih sareng hiji atanapi dua anu tiasa dijantenkeun méja.
  • Kuku sareng piring
  • Obeng
  • Kere atanapi lawon ngiuhan.

Leungeun kana karajinan

  1. Anu mimiti dilakukeun nyaéta nyusun dina sirah urang atanapi dina kertas kumaha urang hoyong ngatur daérah éta. Sakali urang parantos siap ieu kami badé nempatkeun palét di tempat-tempat anu urang hoyong sofa. Urang bakal nempatkeun balok salaku tai sareng ogé méja.
  2. Dina titik ieu, upami urang ningali yén urang resep susunanana, urang bakal mimiti ngadamel sofa. Urang kedah ningali naha lébar palétna raoseun atanapi upami aranjeunna lega teuing sareng urang kedah motong éta. Jalma anu dijantenkeun dasar pikeun linggih kedah palites anu kuat sareng beurat beurat. Anu ngaladénan cadangan tiasa langkung lemah.

  1. Kami badé gabung sareng dua palét ngabentuk «L» sareng urang bakal ngencarkeun poto sareng piring sareng kuku.

  1. Pikeun ngadamel sofa ieu tina hiji jangkungna linggih nyaman urang tiasa nempatkeun palét anu sanésna atanapi ngadamel suku ku log sakumaha anu urang parantos putuskeun. Urang badé ngaco ieu suku supados tetep tetep napel.

  1. Kami badé ngadamel korsi sareng bantal pikeun daérah urang. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun tiasa ningali tautan ieu: Sofa sareng palét pikeun teras
  2. Pikeun ngabéréskeun daérah ieu, Urang bakal ngagaduhan lawon atanapi kere dina korsi pikeun nyiptakeun daérah anu teduh.

Sareng siap!

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.