3 Ideu Pikeun Ngadopsi Botol Plastik ATAWA Botol Piaraan - KHUSUS KHUSUS

Dina ieu tutorial abdi nganteur anjeun 3 ideu sahingga anjeun tiasa ngadamel hiasan Natal daur ulang Botol plastik o botol piaraan. Hiasan saderhana anu tiasa anjeun lakukeun bahkan ku anu pangleutikna di bumi.

bahan

Jang ngalampahkeun ieu karajinan urang bakal nganggo bahan anu biasa Botol plastik. Salian ti ieu anjeun ogé bakal peryogi ieu di handap bahan:

  • Silikon gun
  • Cet semprot
  • Cet akrilik
  • Pita atanapi ari
  • Pamotong
  • gunting
  • Jingle Bell
  • Tokoh Natal
  • Salju tiruan
  • Kardus
  • Sikat rupa

Step by step

Dina salajengna video-tutorial anjeun tiasa ningali éta step by step masing-masing tina 3 ideu nganggo botol plastik. Éta gampang pisan sareng anjeun tiasa ningali prosésna sacara jéntré.

Hayu urang ngalangkungan léngkah nuturkeun ti masing-masing karajinan janten anjeun tong hilap nanaon sareng anjeun tiasa nyieun sorangan di imah

Campana

Jang ngalampahkeunana bel anjeun kedah motong éta luhur botol, sésana anjeun tiasa ngadaur mulangkeunana dina karajinan anu sanés. Ngadamel a liang liang kana colokan ku cutter atanapi awl, sareng lulus dina ari. Anjeun kedah ngaitkeun cangreud dina jero supados henteu luput sareng anjeun tiasa ngagantungkeun lonceng anjeun. Cét botolna nganggo nyemprot warna anu anjeun pikahoyong. Éta katingalina saé dina warna beureum, emas atanapi pérak. Kana ari anu ngagantung dina jero anjeun kedah ngaitkeun a Jingle Bell sahingga bel anjeun disada nalika gerak. Pikeun nambihan detil anjeun tiasa ngecét ujung handapna Blanco pikeun simulate salju.

Sareng cara ieu saderhana anjeun bakal ngagaduhan bel Natal yén anjeun tiasa ngagantung pikeun ngahias, cukup ku ngagunakeun deui botol plastik.

Estrella

Waktos ieu, pikeun nyiptakeun béntang, anjeun kedah motong éta dasar botol. Cét ku semprot, pikeun karajinan ieu warna na sampurna dorado. Supados henteu hambar anjeun tiasa ngahias ku ngadamel gambar a Salju salju nuturkeun garis tina botol éta sorangan.

Kalayan awl, ngadamel a liang liang dina hiji sisi na a kabel. Kawat ieu bakal dipaké pikeun ngahubungkeun bintang kana luhur tangkal Natal anjeun.

Pendant salju

Dina karajinan ieu, sapertos anu mimitina, anjeun kedah motong éta luhur botol. Cirian kuriling ieu dina a karton jeung motong bunderan ku péso utiliti. Pikeun ngajantenkeun langkung saé, cet karton nganggo Cét bodas. Nalika cet na garing anjeun tiasa némpelkeun tokoh natal yén anjeun parantos milih di tengah bunderan, sareng nambihan ogé salju jieunan anu tiasa ngalih nalika anjeun ngoyagkeun liontin. Lem dasar karton kana botol pikeun nutupkeunna.

Pikeun nyumputkeun topi, kukurilingan nganggo ari sareng nganggo kasempetan ngagantungkeun hiasan Natal. Sareng anjeun bakal ngagaduhan liontin aslina sareng bahan didaur.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.