Ngeringkeun irisan jeruk pikeun hiasan

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha gampang garingkeun keureut jeruk atanapi mesék jeruk pikeun tiasa ngadamel hiasan di usum gugur. Éta tiasa dianggo pikeun ngadamel lilin atanapi bagian tengah.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi garingkeun jeruk urang

  • Jeruk, saloba anjeun tiasa pas dina baki pembakaran.
  • Péso.
  • Lambar roti sareng kertas
  • Opet

Leungeun kana karajinan

  1. Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta potong jeruk kana keureut. Irisanna henteu kedah ipis teuing sabab tiasa gancang kaduruk. Anjeun ogé tiasa nganggo mesék jeruk tapi ngémutan potongan-potongan ieu kedah ngendalikeun yén éta henteu kaduruk.
  2. Urang nempatkeun oven dina 200º sahingga janten haneut. Samentara éta kami nempatkeun kertas dina baki pembakaran sareng kami nyebarkeun sadayana keureut kalayan saé supados henteu silih keuna sareng aranjeunna sadayana tiasa garing tanpa masalah, salian ti éta tiasa ngendalikeun upami kaduruk.

  1. urang badé angkat mastikeun yén aranjeunna henteu kaduruk. Nalika nalika parantos lami urang bakal ngahurungkeun aranjeunna. Penampilan jeruk kedah tina buah garing.
  2. Nalika éta siga kieu, mareuman oven sareng ngantep éta beristirahat sakedik di jero sateuacan miceun dulang na mindahkeun keureut kana rak kawat ngarah tiasa tiis gampang tanpa nyiptakeun halimun anu ngabasmi keureut jeruk.
  3. Sakali tiis, urang tiasa nyimpen dina kantong kertas atanapi langsung ngagunakeunana pikeun ngahias lilin, bagian tengah, karangan kembang, ngahias tuangeun, sareng sajabana ...

Sareng siap! Anjeun tiasa ngagunakeun prosés anu sami ieu sareng jinis buah anu sanés sapertos limun, jeruk bali, jeruk nipis, sareng sajabana ... cobi tingali anu mana anu anjeun paling resep.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngadamel karajinan ieu pikeun ngahias bumi anjeun ku datangna Autumn.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.