Ale Jiménez

Nami abdi Ale Jiménez sareng abdi pendidik murangkalih. Éta sababna dunya barudak sareng naon waé anu aya hubunganana sareng aranjeunna pikaresepeun. Karajinan kanggo kuring mangrupikeun bentuk luang, kumargi kuring resep ti alit pisan sareng kuring mah saé pisan :). Kuring resep resep ngadamel barang kuring nyalira tibatan ngagaleuh, janten éta langkung meratifikasi pikeun kuring atanapi pikeun saha waé anu sumping ka karajinan éta.