Alicia tomero

Kuring resep pisan kreativitas sareng karajinan ti saprak budak. Ngeunaan karesep kuring, kuring kedah nyatakeun yén kuring henteu satia pastry sareng fotografi, tapi kuring ogé resep pisan ngajarkeun sadaya katerampilan kuring ka murangkalih sareng déwasa. Pikaresepeun pikeun tiasa ngalakukeun seueur hal anu tiasa dilakukeun ku panangan urang sareng ningali dugi ka jauhna kamampuan urang.