Irene Gil

Panulis, éditor sareng pengrajin blog sareng saluran YouTube "El Taller de Ire", nyiptakeun eusi ngeunaan DIY, karajinan karajinan. Khusus pikeun mosaik, nyiptakeun produk tukang sareng téhnik ieu pikeun toko hiasan, sareng dina liat polimér sareng adonan fleksibel, ngabentuk sareng damel langkung ti 2 taun kanggo Jumping Clay.