Tony Torres

Kuring kreatif ku alam, mikanyaah sagalana buatan tangan sareng museurkeun daur ulang. Abdi resep masihan kahirupan anu kadua pikeun obyék naon waé, pikeun ngarancang sareng nyiptakeun sagala rupa anu tiasa dibayangkeun ku panangan kuring sorangan. Sareng luhur sadayana, diajar nganggo deui salaku maksimal kahirupan. Motto kuring nyaéta, upami henteu tiasa dianggo deui, gunakeun deui.