Oray nganggo karton tina kertas wc

karajinan oray

Oray ieu pikeun ngalakukeunana sareng karton kertas wc gampang pisan sareng aranjeunna salawasna masihan hasil anu saé. Barudak resep sareng resep ngadamel karajinan ieu, sanaos nganggo gunting aranjeunna bakal peryogi sakedik bantosan upami aranjeunna ngora.

Salajengna urang bade ngajelaskeun kumaha carana ngadamel karajinan ieu pikeun pikaresepeun dilakukeun ku barudak, atanapi sareng saha waé anu anjeun pikahoyong!

Bahan naon anu anjeun peryogikeun

karajinan oray

dav

  • Bahanna gampang dipilarian sareng gampang dianggo. Entong sono naon bahan anu anjeun kedah kumpulkeun pikeun ngadamel karajinan anu saé ieu.
  • 1 karton gulung kertas toilet (atanapi sababaraha, gumantung kana oray anu anjeun peryogikeun)
  • Warna tempera
  • Sikat
  • gunting
  • Soca obah
  • Lem

Kumaha carana ngadamel karajinan ieu

Mimiti anjeun kedah nyandak kardus tina gulungan kertas toilet sareng milih warna anu anjeun hoyong janten oray. Kami parantos milih héjo pikeun dua oray anu parantos kami ciptakeun. Nyiapkeun sagalana pikeun nempatkeun cet sareng warna, upami perlu ngagabungkeun warna pikeun ngahontal hasil anu langkung saé.

Upami anjeun ngagugulung dicét dina warna anu dipikahoyong, potong tabung kardus sapertos anu katingali dina gambar pikeun kéngingkeun spiral karton dina warna anu dipilih. Éta bakal awak oray. Dina awal oray anjeun bakal kedah ngadamel potongan alit anu bakal janten létah. Cét beureum. Teras, dina waktos ieu anjeun kedah nyandak panon anu tiasa dipindahkeun sareng lemkeun kana naon anu janten sirah oray.

Hayu garing janten oray lengkep. Kami ngadamel dua oray, hiji anu warnana héjo hiji deui anu héjo tapi nambihan konéng sakumaha saeutik corétan.

Anjeun tiasa cet oray anjeun sakumaha anjeun resep, anjeun tiasa ngadamel 1 atanapi seueur diantarana ... Anjeun mutuskeun kumaha anjeun hoyong oray!

Anjeun gaduh oray anjeun siap!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)