Parahu anu ngambang ku corks sareng karét eva

Dina karajinan ieu urang badé ngalakukeun a parahu anu ngambang, sampurna pikeun barudak leutik pikeun maénkeun dina bak mandi, kolam renang atanapi kolam. Sareng ogé, urang bakal nganggo sababaraha bahan sareng gampang pisan pikeun ngalakukeunana aranjeunna sorangan ogé tiasa janten anu kedah dilakukeun karajinan ieu. Éta upami, kalayan pangawasan.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi ngadamel parahu urang anu ngambang

  • Corks tina botol, sagedé urang badé ngadamel parahu, kuring parantos nganggo dua.
  • Karét Eva dua warna
  • Iteuk sate kai atanapi moorish
  • Karét leutik
  • Silikon panas

Leungeun kana karajinan

  1. Kami badé nyekel corks, anu bakal dijantenkeun dasar kapal urang, sareng anu ogé masihan tampilan balak anu dianggo ngadamel rakit.
  2. Para gabung corks ieu Kami bakal nganggo pita karét anu ngalereskeun tungtung kapal kami dua ku dua dugi ka sadayana dibereskeun. Urang tiasa nguatkeun sababaraha titik upami urang tingali perlu ku silikon panas.

  1. Sakali kami ngagaduhan dasar kami badé nyiapkeun mastaka kami, balayar atanapi balayar numutkeun sabaraha ageung anjeun damel parahu sareng tangtosna bandéra anu bérés na tiang. Pikeun ieu kami bakal gambar bentuk lilin dina karét eva. oge urang bakal motong bandéra anu urang tiasa nambihan langkung hiasan kalayan karét eva tina warna sanés sapertos belang atanapi titik sareng ngalereskeunana nganggo silikon panas.

  1. Lengkah saterusna nyaéta iteuk iteuk di tengah dasarna tina parahu sareng ngalereskeun sakedik ku silikon panas. Urang tiasa ngabantosan diri urang ku tukang motong kanggo ngadamel liang sakedik dina gabus.
  2. Ayeuna urang ngan ukur gaduh iteuk lilin dina iteuk sareng béréskeun sareng bandéra. Upami diperlukeun, urang tiasa ngalereskeun titik-titik simpangna sareng silikon panas alit.

  1. Tip, upami parahu badé dianggo di kolam atanapi tempat ageung cai dimana éta tiasa musna, nyaéta ngabeungkeut tali di tengah salah sahiji corks tungtung sateuacan ngagabung sareng corks anu sanésna nganggo karét karét.

Sareng siap! Éta tetep pikeun nyiapkeun kapal layar sareng kapal urang sareng laun nambihan deui dugi ka urang gaduh armada.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.