Pendant ngawangun lauk warna-warni

Pendant ngawangun lauk warna-warni

Upami anjeun resep éta bahan daur ulang ieu mangrupakeun ide nu sae. Jeung karton endog, Anjeun tiasa ngadamel mangkok leutik dimana barudak bisa motong. Teras kami bakal nganggo cet akrilik pikeun ngawarnaan unggal karton.

Lajeng struktur fun bakal kabentuk kalawan wangun lauk Karajinan ieu hébat sahingga barudak ogé bisa ngagantung sato ieu. Naha anjeun hoyong terang kumaha éta dilakukeun?

Bahan anu ku kuring dianggo pikeun pendant bentuk lauk ieu:

  • Karton kalayan rongga, dina hal ieu anu cocog pikeun karton endog. Urang peryogi 7 cavities.
  • 8 warna tempera anu béda. Dina karajinan ieu kami geus dipilih: bodas, hideung, pink, oranyeu, konéng, pink, oranyeu, héjo sarta bulao.
  • Sikat kandel pikeun ngalukis sareng sikat ipis.
  • Tali hiasan.
  • Hiji iteuk kai seukeut nojos potongan.
  • Gunting.
  • Sapotong kertas hiasan pikeun nyieun labél.
  • A punch liang leutik.
  • Dua panon plastik badag pikeun karajinan.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Urang motong kaluar tujuh cavities tina karton. Urang kudu masihan bentuk rounded ka sakabéh éta, tapi ngan hiji, urang bakal ninggalkeun anjeun kalawan sababaraha paku panjang sabudeureun eta. Puncak-puncak ieu bakal janten simulasi buntut lauk.

Hambalan Dua:

Urang cet mangkok yén kami geus motong. Masing-masing tina warna béda. Mangkuk anu leuwih badag kalayan puncak ka sisi, urang bakal cet hideung. Lajeng nalika eta dries kami bakal cet sababaraha stripes bodas.

Léngkah katilu:

Urang milih mangkok dicét beureum sarta kami bakal lem dua panon kalayan bantuan silicone panas.

Pendant ngawangun lauk warna-warni

Léngkah kaopat:

Kalayan bantuan iteuk seukeut urang Pierce mangkok nyieun perforation sentral.

 

Léngkah kalima:

Simkuring nyandak tali na urang ngaliwat ka tempat anu ditindik. Urang ninggalkeun cukup tali handap ku kituna urang bisa nempatkeun labél a yén urang bakal motong freehand. Urang bakal Pierce labél ieu jeung mesin punching jeung urang ogé bakal lulus tali jeung cangreud eta. Urang bakal tetep dina pikiran mun dasi mangkok hideung nu handap ambéh sakabéh struktur teu turun.

Léngkah Genep:

Ideu na nyaéta strukturna sadayana tetep, Hayu string saeutik ngagantung ka handap sarta dina tungtungna ngagantung labél. Supados urang tiasa ngagantungkeun lauk ieu, urang ogé bakal ngantepkeun tali sareng masihan bentuk anu leutik supados tiasa digantung.

Pendant ngawangun lauk warna-warni


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.