Eva karét sareng poster porselen pikeun masihan dinten bapak

Dina tulisan ieu kuring badé ngajar anjeun kumaha ngalakukeun ieu poster kalayan pesen «Abdi bogoh bapak»Sampurna pikeun hadiah dinten bapa. Urang peryogi pisan sababaraha bahan.

Bahan pikeun ngadamel poster dinten bapa

  • Kardus
  • Karét Eva
  • Porselen tiis beureum sareng hideung
  • Lem
  • gunting
  • Penguasa sareng patlot
  • Kapang haté
  • Pananda beureum
  • Pipa beberesih

Prosedur ngadamel poster dinten bapa

  • Pikeun ngamimitian urang peryogi a sapotong kardus.
  • Motong salambar tina 25 7 cm x.
  • Maka anjeun peryogi karét eva biru poék anu ukuran deui 26 8 cm x.
  • Lem kardus dina luhur karét busa biru.

  • Motong strip sejen tina karét eva bodas ukuran 24 x 6 cm sareng lemkeun kana luhureun bulao, ngantepkeun bingkai sakurilingna.
  • Kalayan porselen beureum sareng kapang silikon Akang badé ngadamel haté hiji.

  • Ayeuna kuring badé ngawangun kecap-kecap tina "Abdi bogoh papa" sareng porselen tiis hideung.
  • Kuring bakal ngamimitian ku "Kuring" terus ku hurup p sareng a. Anjeun kedah ngalakukeun éta dua kali sareng ogé aksen bapak.

  • Sakali garing sadayana bakal balik sakedik-sakedik nempelkeun hurup sareng manah pikeun ngawangun poster dinten bapa urang.
  • Kuring bakal ngamimitian ku "Kuring" terus kuring bakal nempatkeun haté.
  • Salajengna kuring nempelkeun kecap "bapak."
  • Kalayan spidol beureum permanén kuring badé ngadamel sababaraha haté leutik pikeun ngahias poster.

  • Dina raraga ngagantung poster, abdi badé nempatkeun éta sapotong beberesih pipa Abdi caket dina tonggong sareng urang bakal bérés kado urang, sampurna pikeun bapak. Anjeunna pastina bakal resep sareng anjeun tiasa ngadamel éta dina warna anu anjeun paling resep atanapi anu mana anu dipikaresepna.

Sareng dugi ka ayeuna karajinan ayeuna, kuring miharep anjeun resep, upami anjeun ngalakukeun éta, tong hilap ngirimkeun kuring poto liwat jaringan sosial kuring. Aduh!


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.