Wadah pikeun ngatur objék desktop

Wadah pikeun ngatur objék desktop

Wani nyieun parahu husus ieu. Éta ide anu saé supados anjeun tiasa nyimpen alat tulis Anjeun sarta tetep aranjeunna diatur ogé. Dijieunna tina kardus sareng gaduh stabilitas sareng desain anu cekap ku kituna anjeun tiasa ngalakukeunana kalayan kapribadian anu hébat.

Anjeun kedah ngalakukeun runtuyan lipatan pikeun ngabentuk struktur. Lajeng 5 deui bakal dijieun lajeng maranéhna bakal gabung pikeun ngabentuk parahu aslina ieu. Éta cara anu pikaresepeun pisan pikeun anjeun dina méja gawé anjeun atawa ku kituna anjeun bisa nyieun kado pisan husus.

Bahan anu ku kuring dianggo pikeun pot organizer bahan:

  • 6 kartu ukuran A4. Kadé aranjeunna sadayana ukuranana sarua.
  • Hiji kardus leupas pikeun dijadikeun basa.
  • Silicone panas jeung gun na.
  • Gunting.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Kami nyandak kardus sareng kami badé motong éta kuadrat sampurna kabentuk. Urang ngalipet salah sahiji sudut ka handap sarta ngabentuk kuadrat narilep. Bagian rectangular anu tetep di handap bakal dipotong.

Hambalan Dua:

Urang bentang kuadrat jeung urang ngalipet dina bentuk salib, teu x ngawangun sabudeureun juru.

Wadah pikeun ngatur objék desktop

Léngkah katilu:

Kami nyandak dua juru luhur sareng ngalipet ka jero sareng di tengah. Sésana di handap Urang bakal némbongan. Urang buka bagian ieu, tuang silikon panas tur melu deui ku kituna tetep nyangkut.

Léngkah kaopat:

Kalayan struktur anu kami parantos dibentuk sareng di payun, kami bakal ngalipet sisi kénca jeung katuhu ka tengah. Dua flaps ieu kami geus narilep, urang bentang aranjeunna sarta coba superimpose hiji di luhur lianna. Urang bakal lem aranjeunna ngabentuk salah sahiji rongga anu bakal ngabentuk bagian tina parahu. Kami nyandak potongan kardus anu sanés sareng ngabentuk struktur anu sami deui, teras aranjeunna bakal kudu ngagabung.

Wadah pikeun ngatur objék desktop

Léngkah kalima:

sakali disimpen kami bakal lem aranjeunna ambéh maranéhanana tetep teguh. Urang bakal ngabéréskeun sagala liang ogé kalayan silikon supados éta ogé diwangun. Teras we tuang silikon di handapeun sareng tempatna dina luhur kartu anu sanés. Nalika disimpen bakal ngagabung sareng janten bagian tina dasarna.

Léngkah Genep:

Kami gé nyokot gunting jeung urang bakal motong sadaya kaleuwihan bagian tina kardus jeung dasarna bisa ngawujud. Urang ayeuna bisa ngarasakeun parahu jeung bisa ngeusian eta ku barang leutik urang.

Pangatur méja kalayan kardus
Tulisan anu aya hubunganana:
Pangatur méja kalayan kardus

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.