Kumaha cara ngadamel albeum poto téhnik scrapbook

Kumaha cara ngadamel allbook scrapbook Dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel albeum poto ngagunakeun téhnik Scrapbook sareng ogé henteu nganggo bahan rumit.

El Buku cacakan Kiwari éta henteu ngan ukur ramé, sakumaha sababaraha taun ka pengker. Kiwari éta téhnik anu dianggo pikeun ngadamel sagala rupa karajinan.

Hal anu sakapeung ngahesekeun urang nyaeta meunang bahannaKusabab kitu, dinten ieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun bahan saderhana sareng ngahontal pangaruh anu sami.

Naha henteu improvisasi sareng bahan anu urang gaduh di bumi ngajantenkeun anu saé Albeum poto Scrapbook?

Hayu urang kumpulkeun sadayana poto anu urang disimpen dina laci sareng ngadamel albeum anu saé boh salaku kado boh salaku souvenir.

Bahan pikeun nyieun albeum poto téhnik Scrapbook:

  • Kardus pikeun motong sampul albeum kami
  • Kertas buku skrap atanapi kardus pola
  • Kardus
  • Pita renda
  • Pita Orok
  • Tulle pompom
  • Tombol
  • Kembang lawon sakedik (anjeun tiasa kéngingkeun éta tina pasokan DIY)
  • Stiker atanapi mindahkeun
  • Bor
  • Lem
  • gunting
  • Kapang surat
  • Kardus kotak
  • Cingcin pikeun gantungan konci

bahan pikeun nyieun albeum buku skrap

Léngkah-léngkah ngadamel albeum poto téhnik Scrapbook:

Lengkah 1:

Pikeun mimitian, dina karton, kami motong sampeu albeum kami.

Éta tiasa segi opat, pasagi atanapi sareng sababaraha bentuk.

Dina hal ieu kuring ngadamel éta kalayan bentuk.

Teras kami nganggo karton salaku kapang, pikeun motong kardus.

léngkah 1 albeum poto teknik buku skrap

Lengkah 2:

Urang nutupan tutupna ku kardus sareng di gigirna urang ngebor, sapertos anu katingali dina gambar:

léngkah 2 albeum poto teknik buku skrap

Lengkah 3:

Kami ngagambar seratna yén urang badé nganggo sareng karton kana karton.

léngkah 3 poto album scrapbook tecnoca

Lengkah 4:

Urang nutupan serat sareng karton, teras ngahias nganggo pita renda.

Urang témpél serat dina bujur.

léngkah 4 albeum poto teknik buku skrap

Lengkah 5:

Urang balik deui kana tutupna.

Urang mimitian ngahias sakumaha urang paling resep, kalayan bahan anu urang gaduh.

Ide na nyaéta anjeun nganggo naon anu anjeun gaduh di bumi.

Dina hal ieu, lengket kembang alit dina hiji juru sareng ngahias ku pita renda.

léngkah 5 poto album scrapbook tecnoca

Lengkah 6:

Dina liang urang ngadamel di awal kami ngalirkeun cingir konci sareng urang ngaitkeun pita warna.

léngkah 6 albeum poto teknik buku skrap

Lengkah 7:

Bérés, urang ngahias tutup ku pompom, poto karesep anjeun, sabab éta bakal aya dina sampul albeum kami sareng surat dina karton.

léngkah 7 albeum poto teknik buku skrap

Éta imut jéntré pikeun masihan terasrasakeun!

Urang tepang dina anu salajengna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   beureum ngora cenahna

    geulis pisan, hatur nuhun parantos ngabagi