Ranjang bonéka sareng kardus

Ranjang bonéka sareng kardus

nu bonéka sareng sato boneka Éta mangrupikeun cocooan anu paling dipikaresep ku budak lalaki sareng awéwé, salaku tambahan, aranjeunna biasana gaduh sadaya aksésoris kanggo aranjeunna di kamarna, troli, simbut, ranjang, jsb. Nanging, sadaya asesoris ieu hargana sakedik artos, janten ayeuna urang ngajar anjeun pikeun ngahémat ieu ku nyiptakeun ranjang aslina.

Ranjang ieu didamel tina karton Éta bakal nyingkirkeun anjeun tina kasulitan nalika anak anjeun nyungkeun anjeun mésér hiji kanggo bonéka na. Ku cara kieu, anjeun bakal ngajarkeun anjeunna pentingna tiasa ngadaur mulang hal-hal pikeun ngawangun objék anu énggal sareng gunana pikeun kasenangan nyalira.

daptar eusi

bahan

  • Kardus.
  • Gunting atanapi cutter.
  • Aturan.
  • Potlot.
  • Lem bodas.

Prosés

Mimiti, anjeun kedah gambar sapotong ranjang pikeun bonéka ku bantosan potlot sareng penggaris dina karton. Di handap ieu kuring ngantepkeun anjeun témplat tempat tidur ieu, ukuranana aya dina inci, anjeun ngan kedah ngalikeun unggal pangukuran ku 2 (mis: 54 ″ = 3).

Ranjang bonéka sareng kardus

Sakali ditarik sareng dipindahkeun kana karton, kami bakal motong unggal sapotong taliti pisan ku gunting atanapi péso utiliti. Anjeun kedah ati-ati sakedik motong internal sabab ieu bakal janten anu ngempelkeun ranjang.

Ranjang bonéka sareng kardus

Tungtungna, urang kedah ngempelkeun unggal bagian sareng, pas urang sadayana mastikeun yén éta cocog, éta urang bakal lem ku lem bodas. Ogé, upami anjeun hoyong anjeun tiasa ngahias éta kalayan warna cerah atanapi gambar abstrak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.