Resep lem buatan sendiri

Lem buatan sendiri

Di dunya karajinan Penting pisan pikeun ngagaduhan lem anu saé pikeun ngalaksanakeun karya manual urang. Nanging, anu urang mésér ti toko ngandung seueur bahan kimia sareng aya dina peti plastik anu urang moal tiasa daur ulang.

Upami urang ningali ka tukang, urang pasti bakal mendakan yén lem ogé dianggo kapungkur, sanaos langkung seueur ékologis sareng aranjeunna dasarna didamel tina tipung sareng cai. Sanaos sadayana, éta ngagaduhan kakuatan perekat anu hébat sareng biasa lem pikeun seueur hal, henteu sadayana, tapi seueur.

Sakumaha biasa, milarian dina batang nini-nini kuring, kuring mendakan solusi ékologis pikeun ngadamel témpél anu langkung propésional kalayan kakuatan perekat anu langkung ageung. Gampang dilakukeun, murah sareng ékologis janten teu aya alesan pikeun henteu ngalaksanakeunana.

bahan

  • 1 gelas tipung
  • Gula gelas 1/3
  • 1 séndok cuka
  • Sababaraha cai

Persiapan

Dina pot, tempatkeun gula sareng tipung nganggo cai sakedik. Aduk sareng aduk rata sareng kantunkeun kana panas sedeng dugi ka janten campuran kandel. Tambihkeun cuka.

Hayu tiis sareng nempatkeun kana wadah gelas, hal anu pangsaéna nyaéta digunakeun deui tina jar jar macét anu parantos kami béak atanapi tina gelas sagelas yogurt, pastina anjeun gaduh sababaraha tempat anu aya sareng anjeun tiasa ngamangpaatkeunana pikeun masihan anu anyar sanés miceunana. Urang simpen dina kulkas sareng voila, tiasa dianggo sakitar dua minggu.

Inpormasi lengkep - Karajinan pikeun barudak: Topéng piggy

Poto - Jalur dina suku anjeun

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.