Origami Kelinci Nyanghareupan

Hello sadayana! Dina karajinan anyar ieu, urang badé ngadamel tokoh inohong anu gampang tina séri sato anu urang damel. Waktos ieu urang bade ngadamel raray kelenci. 

Naha anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa ngadamel raray ieu?

Bahan anu urang peryogi pikeun nyiptakeun kelenci kalayan Origami

  • Kertas, anjeun tiasa nganggo kertas khusus kanggo origami atanapi nganggo jinis kertas sanés anu henteu kentel pisan sareng ngamungkinkeun anjeun ngalipet sareng nyetak kertas anu anjeun resep.
  • Pananda pikeun ngajentrekeun sapertos panon sareng irung.

Leungeun kana karajinan

  1. Léngkah munggaran nyaéta ngadamel inohong dasar anu urang bakal ngamimitian ngadamel inohong Origami ayeuna. Kami badé mimitian ti alun-alun sapertos dina acara-acara sateuacana. Urang bakal tumut kana akun yén inohong anu dihasilkeun bakal satengah saukuran alun-alun.
  2. Kami nempatkeun pasagi kana posisi sapertos inten sareng tilep janten dua nunjuk juru ka luhur.

  1. Kami ngalipet segitiga janten dua nepi ka meunang nyirian tengahna.

  1. Kami ngadamel a lipatan leutik dina dasar segitiga. 

  1. Kami ngalipet juru sareng nempatkeun éta sasarengan ngarah sapanjang garis anu parantos kami tandakeun ku tilepan heula segitiga. Ku cara kieu urang bakal kéngingkeun bentuk rhombus sareng dua titik anu nonjol ti luhur.

  1. Urang bakal baralik ka tokoh.
  2. Kami ngalipet juru luhur badami sareng urang nyumputkeun antara rhombus sareng ujung-ujung anu parantos kahontal ku tilepan sateuacanna.

  1. La juru handap rhombus urang tilepkeun ogé nuju tukang.

  1. Tungtungna, kami bakal cet rinci raray tina kelenci: panon, irung sareng sungut.

Sareng siap! Kami parantos ngagaduhan tokoh Origami sanés ti séri kami. Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel inohong anu saencana dina tautan ieu:

Sirah anjing: Gampang Anjing Origami

Fox raray: Gampang Origami Fox Nyanghareupan

Sirah babi: Gampang Origami Babi Nyanghareupan

Paus Origami: Paus Origami Gampang

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)