Santa Claus boot kalayan raos

Santa claus boot

Wengi ayeuna sumping Papá Noel ka sadaya bumi di dunya nyungkeun hadiahna pikeun sadaya murangkalih planét. Nya, kami moal kirang sareng kami ogé bakal ngantepkeun anjeun detail anu alit anu didamel ku nyalira.

Boot Natal sapertos anjeun janten anjeun tiasa ngagaduhan ingetan kunjungan anjeun di bumi kamiJanten taun payun anjeunna émut sareng nyéépkeun langkung seueur hadiah pikeun sadayana.

daptar eusi

bahan

  • Beureum bodas dirasa.
  • Jarum.
  • Thread.
  • Daun.
  • Potlot.
  • Pulpén spidol.
  • Gunting.
  • Kapas.

Prosés

  1. Ngadamel a témplat kertas de la boot.
  2. Pariksa deui ku pananda hideung motong éta.
  3. Embody ieu insole dobel dina dirasa.
  4. Potong éta.
  5. Ngaput kana ku benang sareng eusian ku kapas.
  6. Ngagantelkeun senar atanapi benang ngagantung na.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.