Sasatoan pikeun ngalakukeun jeung barudak 3: sato jeung kardus

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal ningali cara nyieun sasatoan maké kardus. Éta idéal pikeun ngalakukeun jeung leuwih saeutik di imah jeung ngahibur kami di moments hottest poé usum panas.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Karajinan karton 1: Ladybug Gampang sareng Lucu

Ladybugs mangrupakeun sato klasik séjén musim kalawan suhu alus. Urang tiasa ngadamel aranjeunna dina saloba kelir sakumaha urang hoyong atanapi sakumaha aranjeunna gaduh di alam: beureum, oranyeu atawa konéng.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kardus ladybug

Cardstock Karajinan 2: Cardstock Kukupu jeung Karajinan iteuk

Kukupu didamel henteu ngan ukur nganggo sababaraha jinis kardus tapi ogé ngagunakeun iteuk karajinan.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kukupu gampang pikeun murangkalih

Cardstock Karajinan 3: Ucing atawa Lodaya

Ucing jeruk dijieun tina kardus

Sato anu saderhana pisan pikeun ngadamelna, dianggo pikeun ngadamel ucing leutik sareng ucing ageung sapertos macan.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Ucing jeruk dijieun tina kardus

Karajinan kartu 4: keong

Kéong kéong

Gampang nyieun kéong kardus anu katingali saé dina rak naon waé.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kéong karton pikeun nyieun sareng barudak

Karajinan karton 5: Lauk Jointed

Kardus Ikan Gabungan 2

Lauk ieu henteu ngan lucu, tapi ogé diucapkeun tur sampurna pikeun ulin.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Lauk karton artikulasi, cocog pikeun didamel sareng murangkalih

Sareng siap! Anjeun geus boga cara nyieun sato ieu ngagunakeun karton salaku bahan.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.