15 karajinan lukisan anu gampang sareng kreatif

Gambar | Pixel

Naha anjeun resep ngalukis? Lajeng anjeun bakal resep ngalakukeun seni karajinan. Éta pisan entertaining sarta serbaguna. Saluareun gambar, anjeun tiasa nyandak kasempetan pikeun ngajalajah kemungkinan anyar sareng ngembangkeun kréatipitas sareng imajinasi anjeun ku sababaraha sikat sareng cet sakedik.

Karajinan lukisan bisa dilarapkeun ka pakean, asesoris, ornamén jeung barang rumah tangga, Toys, seni jeung sajabana panjang. Pék tengetan usulan ieu di handap! Anjeun bakal gaduh blast kalawan 15 karajinan cet gampang jeung warni ieu.

Ngahias batu kalayan cet

Ngalukis batu

Salah sahiji karajinan lukisan pangbasajanna sareng lucu anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ngahias batu ku cet. Anjeun tiasa ngawarnaan aranjeunna pikeun ngeusian vas kaca sareng ngahias bumi atanapi ngan saukur nyéépkeun waktos ngahibur sareng budak leutik salami soré di bumi.

Conto anu kuring bawa ka anjeun nyaéta anu kadua, nyaéta sababaraha monster leutik anu lucu pikeun murangkalih, sanaos imajinasi henteu aya watesna sareng anjeun tiasa ngahias batu anu anjeun pikahoyong.

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta batu alit, lemes, cet akrilik, spidol permanén, sareng panon caket. Parentah teu gaduh seueur misteri tapi dina tulisan Ngahias batu kalayan cet anjeun tiasa mendakan aranjeunna.

DIY: Cét gantungan konci kalayan cet akrilik

Ngalukis keychain

Naha anjeun kantos kajantenan yén anjeun teu tiasa mendakan konci anjeun dina kantong nalika anjeun peryogina? Kalayan karajinan salajengna anjeun moal deui ngagaduhan masalah éta. Ieu ngeunaan a keychain kalayan pita panjang dihias jeung lukisan akrilik.

Anjeun tiasa ngaropea kumaha anjeun hoyong! Dina pos Cet gantungan konci ku cét akrilik Anjeun gaduh desain kembang salaku conto tapi di jerona anjeun tiasa ngalukis naon waé anu anjeun pikahoyong. Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta gantungan konci pita, cét akrilik, sikat, pensil, sareng kertas.

Ngahias botol kaca sareng cet hiasan

 

Ngahias botol kaca

Upami anjeun hoyong nyobian anu langkung hese, salah sahiji karajinan lukisan anu anjeun tiasa nyobian nyaéta ngahias ku rupa-rupa cet Botol kaca. Pikeun ieu anjeun peryogi botol anu langkung panjang sareng sempit, jinis vas, langkung cocog pikeun hiasan sapertos kitu.

Salian botol, bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta lawon katun, sikat anu saé, alkohol, sareng cét warna. Anjeun tiasa terang langkung seueur ngeunaan karajinan ieu dina tulisan Ngahias botol kaca sareng cet hiasan.

Ngahias cangkir ku cét khusus

Hiasan mug pribadi

Ngahias cangkir Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan lukisan anu ngahibur anu anjeun tiasa laksanakeun. Éta super santai sareng kreatif pisan! Anjeun tiasa ngaropea sareng ngahias aranjeunna kumaha waé anu dipikahoyong. Boh keur anjeun, keur sarapan di imah atawa di kantor, atawa jadi oleh-oleh ka batur. Anjeun pasti bakal meunang loba katuhu jeung karajinan ieu!

Bahan-bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: cangkir hiasan, cet warna, pita masking, mangkok, sareng kuas. Anjeun tiasa maca langkung seueur ngeunaan karajinan ieu di Ngahias cangkir ku cét khusus.

Pot hiasan ku cet

Pariuk dipapaésan

Tutuwuhan mangrupikeun salah sahiji elemen hiasan anu paling populér pikeun ngawarnaan sareng kahirupan ka bumi sareng kebon. Sanajan kitu, kana waktu nu pariuk kembang aranjeunna deteriorate sarta kasampak inconspicuous. Pikeun spruce eta up na masihan hiji kahirupan anyar, anjeun tiasa masihan eta jas tina cet acrylic tur ngaropea ka liking Anjeun.

Salian prakték, éta salah sahiji karajinan lukisan paling entertaining anjeun bisa ngalakukeun. Salaku bahan anu anjeun peryogikeun: pot kembang, cét akrilik, sikat sareng varnish dumasar kana cai. Dina pos Pot hiasan ku cet.

Kasus ponsel dihias ku cet Semprot

Ngalukis panutup mobile

Upami anjeun resep ngaropea asesoris anjeun, kuring nyayogikeun anjeun DIY anu pikaresepeun sareng gampang pikeun ngahias ponsel anjeun. Anjeun bakal kedah ngarancang hiji template kalawan model nu anjeun bakal ngahias panutup jeung cet semprot.

Nu boga pos Kasus ponsel dihias ku cet Semprot Éta mangrupikeun desain géométri tapi kalayan imajinasi sareng kreativitas sakedik anjeun tiasa ngadamel anu paling anjeun pikahoyong. Anjeun pasti bakal kaget sadayana!

Salaku bahan, salian ti semprot, anjeun bakal kedah kasus telepon sélulér silikon, sapotong kardus, pulpén, pangawasa, cutter sareng sarung tangan lateks.

DIY: Ngarobih jins anjeun nganggo cet tekstil

Calana panjang cetak géometrik

Salah sahiji karajinan lukisan anu paling kreatif anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta nyaluyukeun baju anjeun. Dina hal ieu, sababaraha jeans nu geus boga di imah jeung nu Anjeun hoyongkeun pikeun masihan kahirupan kadua. Ieu mangrupikeun kagiatan anu saé pisan sabab éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngaropea baju anjeun ku cara anu pikaresepeun sareng murah. Janten anjeun tiasa ngaluarkeun desainer anu anjeun gaduh di jero!

Bahan naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngaropea jeans anjeun? Teu loba. Cat tékstil, pita ukur, sikat, kapang polimér liat sareng, anu paling penting, sapasang calana. Dina pos DIY: Ngarobih jins anjeun nganggo cet tekstil anjeun tiasa ningali sadayana prosés.

Gampang Natal Lansekap Lukisan

pigura Natal

Natal datang jeung karajinan handap sampurna pikeun ngahias imah atawa méré kado ka batur husus. Ieu ngeunaan a lukisan bentang natal gampang nu bisa Anjeun jieun deui dina sapotong kandel tina kai.

Pikeun cet karajinan ieu anjeun bakal kudu meunang sababaraha kai nangtung, brushes, cét acrylic, sarta pot cai. Pikeun ngamimitian nyieun lukisan ieu anjeun kudu ngabersihan kai jeung cet tangkal. Anjeun tiasa ningali step by step dina pos Gampang Natal Lansekap Lukisan.

Hiasan kalayan daun garing anu dicét

Lambaran lukisan

Di handap ieu salah sahiji karajinan lukisan panggampangna. Sampurna pikeun murangkalih ngahibur diri sareng ngembangkeun kréativitasna. Anjeun peryogi sababaraha daun garing, sababaraha cet akrilik, sababaraha sikat, sareng mangkok cai.

Nalika rengse komposisi daun garing Anjeun tiasa dianggo pikeun ngahias kamar bumi ku cara nempatkeunana dina vas atanapi nempelkeun kana témbok. Dina pos Hiasan kalayan daun garing anu dicét Anjeun tiasa maca parentah pikeun nyieun karajinan ieu kasampak hebat.

Pinecones salju pikeun ngahias dina Natal

Lukisan nanas

Natal datang jeung kalawan kahayang pikeun ngahias imah atawa tabel dinner Hawa Natal. The nanas salju Éta mangrupikeun salah sahiji karajinan lukisan anu paling serbaguna anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun liburan. Aranjeunna alus salaku hiasan pikeun centerpieces, hiasan tangkal, garlands ...

Naon anu anjeun peryogikeun? Sababaraha nanas, sikat, cet akrilik, koran, botol cai, sareng sikat. Jieun nanas salju ieu teu boga loba misteri tapi dina pos Congcot pinus salju pikeun ngahias dina Natal anjeun bakal manggihan parentah pikeun cet aranjeunna dina jiffy a.

Kendi antik pikeun ngahias

Kendi antik pikeun ngahias

nu kendi vintage pikeun ngahias aranjeunna bakal janten salah sahiji karajinan lukisan anu hasilna anjeun paling resep. Ngamangpaatkeun sababaraha kendi kaca pikeun masihan aranjeunna pamakéan anyar kalawan imajinasi saeutik tur cet. Dina pos Kendi antik pikeun ngahias Anjeun bakal mendakan desain vintage tapi upami anjeun resep gaya anu sanés anjeun tiasa nyaluyukeunana sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Kendi, spidol, cét, atanapi sikat mangrupikeun sababaraha suplai anu anjeun peryogikeun. Sésana anjeun tiasa mendakan dina tautan kana pos.

Kaktus batu

Kaktus batu

Ieu sejen tina karajinan cet nu bisa Anjeun jieun pikeun ngahias hal. A pot jeung batu pura-pura a kaktus.

Éta karajinan anu pikaresepeun pikeun ngatur salaku kulawarga. Anjeun tiasa ngiringan sareng budak leutik pikeun milarian batu-batu teras dicét héjo supados katingali sapertos batang kaktus. Éta hobi anu saé pisan! Teras aranjeunna disimpen di jero pot liat pikeun ngahias kebon atanapi sudut mana waé di bumi. Dina pos Kaktus batu Anjeun bakal ningali tutorial pikeun neuleuman kumaha carana ngalakukeun eta step by step. Disiapkeun?

Spyglass bajak laut sareng karton gulung kertas toilet

Lukisan kaca spion

Kalayan cet anjeun ogé tiasa ngabantosan budak leutik pikeun ngajantenkeun ieu spyglass kalawan kertas toilet roll karton. Aranjeunna bakal gaduh seueur kasenangan nyiptakeunana teras maén sareng éta.

Dina tulisan Spyglass bajak laut sareng karton gulung kertas toilet Anjeun bakal mendakan tutorial pidéo panjelasan kalayan léngkah-léngkah pikeun ngadamel karajinan ieu. Salaku bahan, anjeun ngan peryogi sababaraha karton gulungan kertas toilet, lem, kertas crepe sareng cet berwarna.

tangkal Natal ngawangun nanas

tangkal Natal jeung cet

Salah sahiji karajinan lukisan anu paling cocog pikeun Natal nyaéta ieu tangkal Natal ngawangun nanas. Éta ukuran anu sampurna pikeun nempatkeun dina rak atanapi méja di bumi sareng masihan sentuhan anu béda pikeun kaping ieu.

Bahan anu anjeun peryogikeun saderhana pisan sareng upami anjeun resep ngalukis karajinan, pasti anjeun parantos ngagaduhan seueur di bumi. Anjeun peryogi: pinecones (saloba tangkal anu anjeun hoyong jieun), cet akrilik warna, sikat, mangkok cai sareng sikat. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan tangkal natal ngawangun nanas.

Keong warna-warni didamel ku nanas

Keong warna-warni didamel ku nanas

Ogé ku nanas sareng cet anjeun tiasa ngadamel karajinan anu saé ieu pikeun budak leutik. Éta ngeunaan keong nice lucu pisan, idéal pikeun decorating kamar barudak. Malah aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeunana!

Dina tulisan Keong warna-warni didamel ku nanas anjeun bakal mendakan tutorial pidéo pikeun ningali kumaha aranjeunna dilakukeun. Anjeun ngan peryogi sababaraha pinecones leutik, cet akrilik berwarna, sikat cet, panon plastik, gunting, silikon panas, sarta pensil.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.