Gaya Vintage Brushes hiasan

Gaya Vintage Brushes hiasan

Karajinan ieu mangrupikeun ide asli supados anjeun tiasa ngahias sudut kerja anjeun. Ieu ngawengku nempatkeun kertas hiasan jeung panenan taun dina sisi sikat. Urang motong kertas kana ukuran sarta kami bakal lem eta kalawan lem bodas. Tungtungna anjeun kudu nyieun sababaraha pangaluyuan pikeun nyieun sampurna jeung anjeun bakal boga karya basajan tur hiasan.

Bahan anu kuring dianggo pikeun sikat:

  • Sikat kayu kalayan ukuran anu béda.
  • Dua jenis kertas hiasan tipe vintage.
  • Lem bodas.
  • Sikat.
  • Pulpén.
  • Gunting.
  • hiji file

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Urang nyiapkeun kertas hiasan dina méja gigireun kabéh sikat Naon anu urang hoyong ngahias? Urang nempatkeun unggal sikat dina kertas jeung urang bakal balik outlining silhouette na kalawan pulpén pikeun nandaan bentuk. Kahiji urang bakal milih kertas jeung ku kituna satengah tina brushes.

Hambalan Dua:

Nalika kami geus sagala inohong ditandaan kami bakal motong aranjeunna. Lajeng dina kertas hiasan sejenna urang nyirian silhouettes tina satengah séjén brushes deui.

Gaya Vintage Brushes hiasan

Léngkah katilu:

Kalayan bantuan sikat, nyebarkeun jeung Lem bodas sisi kai tina sikat. engke urang tempelkeun peran pakait yén kami geus motong.

Léngkah kaopat:

Kalayan bantuan gunting urang bisa balik motong kaluar kaleuwihan kertas nu geus tetep dina silhouettes tina brushes. Tungtungna urang tiasa file handap sisi kertas pikeun finish lemes.

Gaya Vintage Brushes hiasan

Tulisan anu aya hubunganana:
Pigura poto antik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.