Superhero gampang ku iteuk karajinan sareng kardus

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bade ngadamel superhero saderhana ieu ku iteuk karajinan sareng karton. Henteu ngan ukur gampang dilakukeun, tapi éta ogé tiasa dipersonalisasi ku milih warna komo hurup pikeun nyéépkeun waktos anu ngahibur sareng anu alit di bumi.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel superhero urang

  • Iteuk karajinan
  • Cardstock pikeun nyieun tanjung
  • Pananda warna anu nempel dina karton. Éta henteu kedah warna anu sami.
  • Lem pikeun nempel karton sareng kai (lem, silikon panas, sareng sajabana)

Leungeun kana karajinan

  1. Urang badé ngamimitian nyiapkeun sadaya bahan pikeun ngajantenkeun pahlawan super urang.
  2. Sakali kami jelas ngeunaan warna anu bakal kami anggo, urang bakal mimitian ngalukis masker pikeun panon superhero urang. Urang bakal nambihan ruku leutik sakumaha irung, sareng seuri, anu tiasa lempeng sapertos anu parantos kami tarik atanapi buleudkeun .. dina pilihan anjeun. Upami anjeun badé masihan sentuhan anu langkung khusus, anjeun tiasa nambihan sababaraha mata karajinan anu kedah dilukis ku topéng.
  3. Urang tambihan hurup "S" tina superhero atanapi hurup anu urang resep, éta tiasa janten salah sahiji nami anu urang pasihkeun kana superhero atanapi inisial urang sorangan.

  1. Kami badé motong segitiga karton pikeun ngadamel tanjung. Ideally, segitiga kedah langkung alit tibatan panjang iteuk karajinan, tapi anjeun tiasa ngajantenkeun sakedik ageung upami anjeun hoyong.

  1. Kami badé lem tanjung kana iteuk karajinan, Kami bakal nempatkeun awal tanjung di luhur hurup anu kami parantos lukis, dina naon anu janten beuheung superhero.

Sareng siap! Kami parantos terang kumaha ngadamel superhero ieu, ayeuna urang ngan kedah ngaropea milik anjeun sareng mimiti maénkeun.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.