Kumaha cara ngadamel serat Three Kings pikeun murangkalih

Sataun parantos réngsé sareng teu lami aranjeunna sumping tilu urang wijaksana. Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngadamel a hurup super aslina Kanggo naroskeun ka Raja pikeun hadiah karesep anjeun, kuring badé ningalikeun ka anjeun dina tulisan ieu.

Bahan pikeun ngadamel serat ti Majusi

  • Karét eva warnaan
  • gunting
  • Lem
  • Karét Eva ditinju
  • Amplop dihias
  • Stiker sareng manik
  • Soca mobile
  • Spidol permanén
  • Blush sareng kapas
  • Skuad (anjeun tiasa ngaunduh di dieu)

Prosedur nyiapkeun serat ti Majusi

  • Ngamimitian motong sadayana potongan anu badé ngalatih Wizard King. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku bantosan témplat anu kuring tinggalkeun anjeun.
  • Tetep ngabentuk la cabeza, lem heula ceuli kana sisi ramo.
  • Terus pasang kana rambut sareng kumis. Teras jenggot.

  • Ayeuna, tancebkeun dua panon anu bagerak kana rupa Sang Prabu.

  • Kalayan pananda anu hadé ngajantenkeun anjeunna bulu mata sareng irung.
  • Pasang pipi dina pipi ku eyeshadow.
  • Biwirna aranjeunna haté leutik didamel tina karét eva.
  • wujud makuta sareng nempatkeun kana sirah Melchior kami.

  • Anjeun tiasa ngahias makuta ku stiker sparkly atanapi mutiara.

  • Ayeuna kuring bakal ngalakukeun baju Raja.
  • Lem dua strip karét meuntas sakumaha anjeun ningali dina gambar.
  • Ayeuna tancebkeun sirah ka luhur jas.

  • Pikeun ngahias tunika Melchior, kuring badé nganggo sababaraha béntang leutik.
  • Kuring badé ngahias amplop nganggo labél sareng bintang emas dimana kuring bakal nempatkeun surat sareng hadiah kuring.
  • Kalayan spidol permanén hideung kuring bakal nyerat nami Raja.

  • Sareng voila, anjeun parantos nyiapkeun serat anjeun pikeun Majusi pikeun nyumponan sadaya kahoyong anjeun.
  • Dupi anjeun tiasa sadaya 3 modél anu anjeun tingali dina gambar, sabab anjeun ngagaduhan sadayana potongan dina témplat anu tiasa diunduh.

Sareng sajauh ieu ideu pikeun ayeuna, kuring miharep anjeun resep sareng upami anjeun ngalakukeun éta, tong hilap ngirimkeun kuring poto liwat jaringan sosial kuring. Aduh !!


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.