Tanda gagang panto ku pesen

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ieu urang badé ngalakukeun ieu asup pikeun nempatkeun kana panto panto sareng sing saha waé anu badé lebet kamar tiasa maca pesen anu urang hoyong tepikeun.

Naha anjeun hoyong terang kumaha urang tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel poster urang

  • Kartu tina warna anu urang paling resep. Upami éta nada anu poek pisan, urang tiasa nambihan sababaraha kertas krep warna-warni anu ditempelkeun janten tiasa nyerat dina na.
  • Kertas krep (opsional)
  • Tandha pananda
  • Lem (upami urang nganggo kertas crepe)
  • gunting

Leungeun kana karajinan

  1. Kami nyandak kardus sareng angkat motong bujur gedé kumargi pesen anu bakal urang tulis kedah jelas katingali. Sakali sagi opat dipotong, urang bakal ngadamel bunderan dina salah sahiji sisi anu urang ogé bakal motong pikeun ngagaduhan liang anu ku éta urang bakal ngagantungkeun tanda dina doorknob atanapi dina engkol.

  1. Urang nutupan karton nganggo kertas crepe, upami karton anu dipilihna poék. Kami bakal nempatkeun lem sapanjang kardus teras kami bakal lemkeun kertas crepe. Urang kedah ati-ati sareng daérah anu bunderan kusabab kamungkinan kertas crepe bakal rusak di daérah éta. Kami bakal ngantosan éta garing sateuacan teraskeun.

  1. Kami nyerat pesen anu urang badé dilebetkeun, contona: "nelepon sateuacan lebet", "entong lulus", "wilujeng", jst.

  1. Kami ogé bakal nambihan detil dina garis besar poster, sapertos sababaraha baris, titik, bintang, atanapi naon waé anu urang paling resep. Pikeun detil ieu urang tiasa nganggo warna anu sami sareng spidol, atanapi ngabeda sareng nempatkeun warna anu sanés. Anu penting urang resep tanda anu bakal aya dina panto kamar urang.

Sareng siap! Ayeuna urang tiasa ngamimitian ngadamel panto.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.