DIY: telepon nganggo cangkir yogurt

Telepon nganggo gelas yogurt

nu cangkir yogurt aranjeunna pisan elemen gunana sareng praktis pikeun karajinan, khususna kanggo murangkalih. Éta mangrupikeun bahan anu tiasa dimanipulasi dimana urang tiasa ngadamel karajinan anu teu aya tungtungna sareng ogé rupa-rupa cocooan anu pikaresepeun sareng anu pikaresepeun pikeun anu alit.

Kalayan karajinan ieu urang ngajar budak leutik pikeun ajak katerampilan motorna, ogé pikeun ngamajukeun daur ulang di jerona. Ku cara kieu, aranjeunna bakal langkung sadar nalika ngurus planét Bumi.

daptar eusi

bahan

  • 2 gelas yogurt.
  • 1 tali.
  • Gunting.
  • Kertas tisu warna.
  • Lem.

Prosés

Mimiti, urang bakal nyeuseuh teh cangkir yogurt sareng urang bakal miceun bungkus. Engké, urang bakal nutupan éta ku gluing kertas tisu warna béda. Teras, urang bakal ngadamel liang alit dina bagian handap gelas sareng urang bakal ngenalkeun tali ipis, anu kami bakal ngadamel cangreud anu kuat supados henteu kabur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.