Terarium succulents buatan anu katingalina nyata

Terarium sareng succulents

nu pepelakan tangtos ngorotan kamar sagala sareng aranjeunna ngajantenkeun langkung ngabagéakeun, tapi kadang henteu sadaya tempat anu kami hoyongkeun pepelakan anu saé pikeun aranjeunna atanapi kami resep anu henteu meryogikeun perawatan. Naon alesanana, teu aya alesan pikeun nyerah gaduh pepelakan di bumi urang. Dinten ayeuna Kami nunjukkeun kumaha ngadamel terrarium succulents ponggawa anu totalna pencét. 

Naha anjeun hoyong ningali kumaha?

Bahan anu urang peryogikeun pikeun terrarium succulent urang

pepelakan ponggawa seni témbok

  • Un mangkok, tandur, baki, gaduh hal anu istiméwa pikeun masihan tambahan ka terarium kami. Anjeun tiasa milih wadah transparan, bahkan toples gelas anu lega. Kuring parantos milih mangkok kai.
  • bumi
  • Batu leutik pikeun ngahias
  • Tutuwuhan jijieunan anu succulents atanapi sapertos. Éta penting nalika milih pepelakan ieu éta henteu siga plastik, tapi anu masihan kesan janten nyata. Bisi kuring, kuring angkat ka dua toko hiasan anu béda pikeun kéngingkeun sadaya pepelakan anu badé dianggo. Kuring masihan anjeun dua trik pikeun milih éta:
    • Tingali di sisina. Aya seueur pepelakan jieunan anu katingalina nyata tapi upami anjeun ningali di ujung na anjeun tiasa ningali gabung tina sisi pepelakan salaku burr. Nyingkahan éta.
    • Kandel. Succulents gaduh daun kandel tur ketat. Pilih pilihan éta langkung saé nalika mésér hiji atanapi pabrik anu sanés.

Leungeun kana karajinan

  1. Anu mimiti urang ngeusian 3/4 mangkok urang ku taneuh, kualitas anu sami henteu janten masalah sabab bakal ngan saukur hiasan. Upami anjeun milih wadah gelas, anjeun tiasa nganggo sababaraha lapisan bumi anu béda pikeun masihan terarium anjeun langkung seueur.

terrarium succulent

  1. Kami milih sisi anu bakal payun kaluar tina terrarium kami sareng kami ngamimitian nempatkeun pepelakan. Saeutik saeutik sareng kasabaran urang nyobian pilihan anu sanés dugi ka mendakan anu paling kami resep. Upami ningali poto na, pepelakan anu jangkung mah tos dipulaskeun janten langkung pondok.

ngahias ku succulents

  1. Urang eusian batu, dimimitian di pasisian, teras di sakuliling pepelakan, angkat sakedik kanggo nampung batu. Sareng kami parantos ngeusian dugi ka bumi bieu ditingali.

Ngadamel terrarium

Terarium sareng succulents buatan

Sareng siap! Urang tiasa nempatkeun terrarium dimana waé urang hoyong.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.